Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
tor 24 mai 2012, 03:05:19

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Søk:     Avansert søk
95362 innlegg i 8942 emner av 3329 medlemmer
Nyeste medlem: GunnarH
* Hovedside Hjelp Søk Kalender Logg inn Registrer
Norbrygg  |  Ølbrygging  |  Utstyr  |  Emne: Bryggshop.no 0 medlemmer og 2 gjester leser dette emnet. « forrige neste »
Sider: [1] Skriv ut
Skrevet av Emne: Bryggshop.no  (Lest 1465 ganger)
Bård S
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Moss
Innlegg: 109



Vis profil
« på: søn 5 sep 2010, 18:58:16 »

Hei

Snublet over denne butikken på Finn.no: http://www.bryggshop.no/storefront.php
Noen som har erfaring med denne?
syns sidene virker litt halvferdige, men prisene på bl.annet humle ser jo veldig bra ut.
Loggført
Kjetil S
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Bergen
Innlegg: 1061


Ølbart på andre fora


Vis profil
« Svar #1 på: søn 5 sep 2010, 19:07:45 »

Jeg tror de posene med humle er ganske små. Skal vi se ... jo, 12 gram. Altså er det fryktelig dyrt.
Loggført
jikvig
Dommerkomité
*
Utlogget Utlogget
Oslo
Innlegg: 553


Høyt Skum


Vis profil WWW
« Svar #2 på: søn 5 sep 2010, 19:08:42 »

Ja, det ser overall dyrt ut...
Loggført

Myra Bryggeri - Mer av det gode
Ølbloggen med Høyt Skum - http://hoytskum.com
tomv
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Gjøvik
Innlegg: 360


http://taakebrygg.blogspot.com/


Vis profil WWW
« Svar #3 på: søn 5 sep 2010, 19:22:05 »

Siden er jo omtrent identisk med vinsenteret.no
og ingenting på kontaktinfo på begge sidene. virker veldig suspekt!

finner endel negativ omtale på andre forum:
http://www.brygging.com/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=2056
http://www.bryggeri.net/printview.php?t=2028&start=15
Loggført
Erik1984
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
St. Hanshaugen - Oslo
Innlegg: 176



Vis profil
« Svar #4 på: søn 5 sep 2010, 20:48:06 »

Jeg sier bare (sakset fra om oss på siden):
"
Om oss

Her kan du skrive inn informasjon som er relavant for firmaet, eller mao den informasjonen du synes bør være på en om oss side.
"

Og de kan ikke skrive ordentlig norsk, (feks skriver man ikke "ekstrakt" med "x," osv...)
Loggført
Huub
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Lora (Lesja, Oppland)
Innlegg: 1411



Vis profil
« Svar #5 på: søn 5 sep 2010, 20:54:19 »

Og de kan ikke skrive ordentlig norsk, (feks skriver man ikke "ekstrakt" med "x," osv...)
Det kan jeg ikke jeg heller  :-)
Loggført
Lars
Styremedlem
*
Utlogget Utlogget
Trondheim
Innlegg: 1759



Vis profil
« Svar #6 på: søn 5 sep 2010, 22:05:28 »

Butikken er vel strengt tatt ulovlig i norsk sammenheng, da det ikke ligger firmainfo der, kan heller ikke finne dem i Brønnøysundregisteret. Den virker også som et norsk-svensk samarbeid.

Humlen og noe annet kommer fra Morgan's Brewing Co. i Australia, som også kan by på to typer gjær: Lager og Ale, som begge har beskrivelsen
"Add to brew at temperature of 15 °C to 30 °C." Jaha..

Rimelig maltekstrakt har de forsåvidt, men jeg ville holdt meg til de butikkene som brenner mer for ølbrygging enn billig børst. Smiley
Loggført
Gahr
Styremedlem
*
Utlogget Utlogget
Fyllingsdalen, Bergen
Innlegg: 4584


Andrimne Bryggeri


Vis profil
« Svar #7 på: man 6 sep 2010, 09:28:29 »

Moralen er: IKKE BRUK DEN BUTIKKEN!
Loggført

Gahr Smith-Gahrsen
tomv
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Gjøvik
Innlegg: 360


http://taakebrygg.blogspot.com/


Vis profil WWW
« Svar #8 på: man 6 sep 2010, 10:38:02 »

Moralen er: IKKE BRUK DEN BUTIKKEN!
det var litt drastisk. det kan hende det er en helt grei forretning det der, men det virker ikke som de har helt taket på det å drive nettbutikk, ut i fra kommentarer fra andre forum. MEN det kan hende de har mange fornøyde kunder også..
syns moralen bør være "vær varsom!"
men jeg kan ikke helt se hvilke produkter som er fristende i butikken da.

OG, jeg så også et innlegg som trakk frem at selskapsformen er LTD, og mener at det er bevis på at det er useriøst, det er ihvertfall helt feil. Mange useriøse AS, ENK og ANS også.. og mange seriøse LTD!
Loggført
gustavf
Dommerkomité
*
Utlogget Utlogget
Lambertseter, Oslo
Innlegg: 2111



Vis profil WWW
« Svar #9 på: man 6 sep 2010, 11:36:28 »

Domenenavnet er registrert på et firma som er slettet fra Brønnøysundregistrere og er det samme som har vinsenteret.no. Henger meg på Gahr her.
Loggført

Frisk doft av citrus, av den typen Wunderbaum-producenterna förgäves letat efter i sina laboratorier i tre generationer.
jan ivar
Medlem i Norbrygg
****
Innlogget Innlogget
Porsgrunn
Innlegg: 251



Vis profil
« Svar #10 på: tir 10 mai 2011, 02:35:01 »

er dette ett av firmaene du automatisk får refundert fra uansett om du får aren eller ikke?¨'
har hatt noen sånne som har sluva med papiret...
Loggført
Geir Ove
Medlem i Norbrygg
****
Utlogget Utlogget
Stavanger
Innlegg: 116



Vis profil
« Svar #11 på: tir 10 mai 2011, 11:09:38 »

Ser at de skriver at de er "godkjent av Mattilsynet" Mattilsynet godkjenner ingen bedrifter lenger slik jeg har forstått det. (Noen unntak for animalske produkter) Det hele er basert på internkontroll prinsippet. En sender i dag bare en melding til Mattilsynet om en starter med næringsmiddelvirksomhet. Ingen forhåndsgodkjenning lenger. Om en revisjon fra Mattilsynet ikke gir anmerkninger betyr det IKKE at en er godkjent. Det betyr at der og da, hadde en orden på IK-Mat systemet, og at kontrollen viste at det ikke var større avvik fra regelverket rundt hygiene, ulovlige varer, merking, emballsje osv.
Loggført
Sider: [1] Skriv ut 
Norbrygg  |  Ølbrygging  |  Utstyr  |  Emne: Bryggshop.no « forrige neste »
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!