Rabattavtale for medlemmer

Penger spart er penger tjent!Norbrygg har bl a som mål å fremforhandle rabattavtaler for sine medlemmer. Dersom du er medlem i Norbrygg og kan fremvise gyldig medlemskort med påklistret betalingsoblat vil du kunne få følgende rabatter.

Dersom kortet ikke er påført betalingsoblat kan du henvende deg til din bankforbindelse for å få ettersendt oblatet.

 

 

 

Rabattavtale med Bryggselv.no

  • 5 % rabatt på alle varer i butikken fra første kroner

Alle som ønsker rabatten bes oppgi rabattkoden som du finner her. Dersom du ikke får adgang til denne linken, selv om du er betalende medlem i Norbrygg og er logget inn på forumet, ta kontakt med informasjonsansvarlig i styret for å få oppgradert din medlemsstatus på forumet.

 

Rabattavtale med Vin og Bar (Lillestrøm) og Bryggeland (Oslo)

  • 10 % rabatt på alle råvarer (Det er ikke rabatt på utstyr)

OBS: Vin og Bar skal snart gjøre om betalingssystemet sitt på nett. Frem til da gjelder tilbudet kun i butikken. Man må da fremvise medlemskortet til Norbrygg. Etter omgjøringen vil det være mulig å benytte seg av medlemsrabatten også når man bestiller på nett. Så snart det åpnes for denne muligheten vil denne informasjonen oppdateres.

Dersom du er medlem men ikke har fått medlemskortet ditt ennå, vennligst ta kontakt med kasserer i styret.

 

Rabattavtale med Petit Agentur AS (Høylandet, Nord-Trøndelag)

  • 5% rabatt på alt kjøp fra første krone.
  • Spesialpriser på malt og frakt ved maltkjøp på minimium 500 kg assorterte malttyper i hele sekker (25 kg), levert til én og samme adresse.

Se Petit Agenturs hjemmeside på for prislisten.  På alle prisene i listen kan 5% rabatt fratrekkes for Norbrygg-medlemmer. OBS: på fakturaen er rabatten ikke oppført separat.

For store bestillinger på over 500 kg/2500 kr, hør med Ola B. Skarsland for spesialpris for medlemmer.

 

Rabattavtale med Vestbrygg

  • 5 % rabatt på alle varer 

Norbryggs medlemmer får rabatt på alle varer hos Vestbrygg. Foreløpig har Vestbrygg ingen nettbutikk, så rabatten gjeldernaturligvis kun ved kjøp i butikken.

 

Rabattavtale med Olbrygging.no (Grimstad)

Som medlem i Norbrygg får du:

  • 5 % rabatt på alle varer.

Du finner en del informasjon om hjemmebrygging på nettsiden hans, men det er mest hensynsmessig å sende ham en PM på forumet. Varene kan hentes hos Per Inge eller sendes i posten.

 

 

 

 Rabattavtale med Mye Moro (Manglerud-Oslo, Sandvika Storsenter, Bergen, Tønsberg)

Norbrygg har fått til en ny (21.5.08) rabattavtale med råvare- og utstyrsforhandleren Mye Moro, som har forretninger i Oslo, Sandvika, Bergen og Tønsberg. Avtalen lyder som følger:

  • 10% rabatt på alle varer i alle butikkene. Avtalen gjelder fra første krone.

Se hjemmesiden til Mye Moro for adresser, åpningstider, osv. Varene kan hentes hos Mye Moro sine butikker (i Tønsberg bør man bestille varene på forhånd) eller bestilles på nettsiden og sendes i posten.

OBS: Butikken på Majorstuen (tidl. Korketrekker’n) er stengt fra 1. juni 2010.

  


Norbrygg jobber for tiden aktivt med å få i havn flere rabattavtaler som gavner medlemmene. Hvis du ikke er medlem nå så er det bare å melde seg inn i foreningen slik at du også får rabatt!

Se alle forhandlere av utstyr og råvarer (inkludert de som er omfattet av rabattavtalen) på det interaktive kartet vårt.