Juleølkonkurransen

Juleølkonkurransen er Norbryggs årlige konkurranse for juleøl. Konkurransen avholdes som regel i oktober, og det konkurreres i to øltyper: tradisjonelt norsk juleøl og spesialjuleøl. I likhet med NM i hjemmebrygging har Norbrygg siden 2010 også arrangert publikums favoritt, hvor deltakerne selv stiller med øl som publikumere kan stemme på.

Ved siden av disse konkurransene er det også mulig å stemme frem årets beste juleøletikett. Etikettene henger sentralt på stedet.

Selve arrangementet til Juleølkonkurransen er åpent for både hjemmebryggere og ølinteresserte generelt. Følg med på nettsiden og forumet til Norbrygg for å få vite når neste Juleølkonkurranse avholdes. Juleølkonkurransen har siden 2010 blitt arrangert på Tautra i Nord-Trøndelag, og vinnerølet i selve flaskekonkurransen brygges av Klostergården Håndbryggeri.

Juleølkonkurransen på Tautra i 2010