NorBrew Con 2020 avlyst

Med mindre enn to uker igjen til NorBrew Con 2020, den største messen og konferansen for hjemmebryggere som noen gang kunne vært avholdt i Norge, så er det beklagelig å informere om at vi må avlyse arrangementet. Dette i forbindelse med situasjonen rundt coronaviruset og reiseforbud for mange av både utstillere og foredragsholdere, og ikke minst besøkende.

Vi har allerede satt en ny dato for NorBrew Con den 20. februar 2021, i håp om at corona er under kontroll lenge før den tid. Det vil også gi oss litt bedre tid til å sy sammen et opplegg som kanskje varer både lørdag og søndag denne helgen. Besøkende vil da kunne delta på enda flere seminarer, og oppleve enda flere verdensledende utstillere innen råvarer og utstyr for BÅDE hjemmebryggere og profesjonelle bryggerier, og foredragsholdere.

Alle dere som har kjøpt billett til messen vil få pengene refundert i sin helhet, inkludert Hoopla sitt gebyr. Vi kan dessverre ikke refundere eventuelle påløpte reisekostnader. Anbefaler at du i tilfelle tar kontakt med ditt reiseforsikringsselskap når det gjelder dette.

PS! Flaskekonkurransen kjøres som planlagt, og vinner blir annonsert på Facebook-siden https://www.facebook.com/norbrewcon/

Håper du vil sette av helga 20.-21. februar for NorBrew Con 2021 allerede nå.