Oslo: Usmakskurs

Drammensveien 43 Drammensveien 43, Oslo

Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Fenoler? Banan? Papp? Dette er noen av usmakene som fra tid til annen kan forekomme i øl, både fra de store bryggeriene, mikrobryggerier og hjemmebrygg. For å kunne lage et feilfritt øl og dermed bli en bedre brygger er det en stor fordel å kunne kjenne igjen disse smakene, samt hva som […]

Gratis

Oslo: Usmakskurs

Drammensveien 43 Drammensveien 43, Oslo

Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Fenoler? Banan? Papp? Dette er noen av usmakene som fra tid til annen kan forekomme i øl, både fra de store bryggeriene, mikrobryggerier og hjemmebrygg. For å kunne lage et feilfritt øl og dermed bli en bedre brygger er det en stor fordel å kunne kjenne igjen disse smakene, samt hva som […]

Gratis

Oslo: Usmakskurs

Drammensveien 43 Drammensveien 43, Oslo

Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Fenoler? Banan? Papp? Dette er noen av usmakene som fra tid til annen kan forekomme i øl, både fra de store bryggeriene, mikrobryggerier og hjemmebrygg. For å kunne lage et feilfritt øl og dermed bli en bedre brygger er det en stor fordel å kunne kjenne igjen disse smakene, samt hva som […]

Gratis

Oslo: Usmakskurs

Drammensveien 43 Drammensveien 43, Oslo

Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Fenoler? Banan? Papp? Dette er noen av usmakene som fra tid til annen kan forekomme i øl, både fra de store bryggeriene, mikrobryggerier og hjemmebrygg. For å kunne lage et feilfritt øl og dermed bli en bedre brygger er det en stor fordel å kunne kjenne igjen disse smakene, samt hva som […]

Gratis
Skroll til toppen