Laster Arrangementer

Vossatreffet 2024

Endelig er det klart for årets Vossatreff i Norbrygg Hordaland!


Treffet blir som vanlig arrangert i Borgartun Ungdomshus, som ligg rett bakom Coopen på Skulestadmoen på Voss.
Festmat på Voss er Smalahove. For de som ikke vet hva smalahove er så er det et hode av lam (smale) som er svidd, delt i to, saltet og til slutt røykt i tradisjonelle eldhus. I fjor kom det noen klager på at det manglet pinnekjøtt, dette tar vi til etterretning, i år blir det også servert pinnakjøt.

Det blir ingen bryggekonkurranse i forkant av Vossatreffet, men vi kjører Publikumsfavoritt i vanlig stil. For de som ønsker å delta i publikumsfavoritten stiller man med det ølet man selv ønsker. Her er det ikke noe krav til typeriktighet, men det tipses om at sterkt øl pleier å bli godt mottatt på Voss. Det er ikke noe krav til hvor mye øl du må ta med heller, men det er smart å ta med nok til at alle får smakt på ølet ditt. Påmelding til publikumsfavoritt ved oppmøte. 1.-3.plass blir premiert. Det er selvfølgelig lov å ta med hjemmebrygget øl UTEN å delta på publikumsfavoritten også.

Billetter kjøper man i Hoopla (https://norbrygg.hoopla.no/). Vi håper alle som planlegger å delta er tidlig ute med å ordne billetter. Da gjør dere det utrolig mye enklere for komiteen å planlegge. Det er forskjellige billetter for medlemmer og de som ikke er medlem. I tillegg må du også velge om du vil ha pinnakjøt eller smalahove.

For de som kommer langveisfra finnes det mange overnattingsmuligheter på Voss, du finner vandrerhjem, hoteller og motell. I tillegg finnes det overnattingsmuligheter hos Bavallen Resort som ligger rett over Skuletstadmo.
For å komme deg til Voss er det enklest med tog, men det er noen av oss som kjører oppover fra Bergen – så hør litt rundt, om det er noen du kan sitte på med (ta kontakt om du har problemer med skyss). Et annet alternativ er å ta tog/busser som skal til og fra Sogn, disse stopper på Skulestadmoen (opereres av VY og NOR-WAY bussekspress).

Skroll til toppen