Påmeldingsskjema

Viktig: 

  • Når du har fylt ut skjemaet MÅ du printe det ut FØR du trykker på "Send", og levere det i konvolutt med ølet i tillegg til å sende det elektronisk! Hvis du ikke får med hele skjemaet i bredden kan det lønne seg å printe ut i liggende format (landscape).
  • Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen. Alle brygg bedømmes i en blindtest, der dommerne  kun vet hvilken klasse det aktuelle øl konkurrerer i.
  • Opplysningene kan derimot publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig. 
  • Ikke glem å oppgi hvilken klasse brygget konkurrerer i (se eget dokument). Uten klassetilhørighet og underklasse, ingen bedømning.

Endringer i forhold til tidligere:

  1. Mulighet til å velge hvilken formel du har brukt for å beregne bitterhet (IBU).
  2. Velg underklasse i menyen, slik at dommerne vet hvilken underklasse brygget deltar i. Det er viktig å være nøye her.

Informasjon om brygger(ne)

Brygger(e) [maks 2]

Gatenavn + -nummer

Postnr + -sted

Telefonnummer

E-postadresse

Evt. klubb

Medlem i Norbrygg

– Velg et alternativ – Ja Nei Påmeldt men ikke fått bekreftet

Innleveringsmåte (gjelder flaskekonkurransen)

Sendes i posten

Leveres ved fremmøte (etter nærmere avtale!)

Etikettkonkurranse

Kryss av her dersom du skal delta i etikettkonkurransen med en etikett for dette ølet.

Publikums favoritt

– Velg – 0 1 2 3 4 5+ Velg antall brygg (18 liter i fat eller flasker) du trolig skal delta i klassen Publikums Favoritt med.

Generell informasjon

Navn på brygget

Ølets kode

(3 bokstaver og 3 tall, selvvalgt men ingen initialer mm.)

Hovedklasse

– Velg hovedklasse – 1. Lys lager 2. Mørk lager 3. Lys ale 4. Mørk ale 5. Sterke spesialøl TJ Trad. juleøl SJ Spesial juleøl

Underklasse/Øltype

– Velg underklasse! – 1.A. Norsk pils 1.B. Internasjonal lager 1.C. Tsjekkisk pilsner 1.D. Tysk pilsner 1.E. Dortmunder Export 1.F. Münchener Helles 1.G. Moderne amerikansk lager 1.H. Klassisk amerikansk pilsner 1.I. Øvrig (spesifiser nederst) — 2.A. Wiener 2.B. Märzen/Oktoberfestøl 2.C. Münchener dunkel 2.D. Mørk tsjekkisk lager 2.E. Schwarzbier 2.F. Amerikansk mørk lager 2.G. Rauchbier 2.H. Øvrig (spesifiser nederst) — 3.A. English ordinary bitter 3.B. English best (special) bitter 3.C. English strong (extra special) bitter 3.D. English pale ale 3.E. India pale ale 3.F. American pale ale 3.G. California common (steam beer) 3.H. Kölsch 3.I. Belgisk pale ale 3.J. Weizen/weissbier (sydtysk type) 3.K. Belgisk Wit 3.L. Amerikansk hveteøl 3.M. Øvrig (spesifiser nederst) — 4.A. English brown ale 4.B. American brown ale 4.C. English mild 4.D. Scottish heavy ale, 70/- 4.E. Scottish export ale, 80/- 4.F. Porter 4.G. Irish stout 4.H. Foreign stout 4.I. Sweet stout 4.J. Oatmeal stout 4.K. Altbier 4.L. Belgisk brown (abbey) ale 4.M. Dunkelweizen 4.N. Øvrig (spesifiser nederst) — 5.A. Barley wine 5.B. Old/Strong ale 5.C. Scotch Strong Ale 5.D. Imperial Stout 5.E. Tradisjonell bokk 5.F. Dobbelbokk 5.G. Helles bock/maibock 5.H. Weizenbock 5.I. Belgisk dobbel 5.J. Belgisk trippel 5.K. Mørk sterk belgisk ale (kvadruppel) 5.L. Lys sterk belgisk ale 5.M. Norsk juleøl 5.N. Tradisjonelt norsk hjemmebrygg 5.O. Øvrig (spesifiser nederst)

Stamvørter/OG

gram/liter

Sluttforgjæring/FG

gram/liter

Farve

EBC

Bitterhet

IBU, beregnet med formel – Velg – ‘Garetz’ ‘Daniels’ ‘Tinseth’ ‘Mosher’ ‘Rager’ annet ukjent

Vørtermengde

liter

Sluttvolum

liter

Malt, maltekstrakt, råfrukt, sukker

Mengde

(gram)

Andel

(%)

Sort

(type + evt. merke)

Farve

(EBC)

Vannforbruk

liter til innmesking

liter til skylling

Meskeskjema

Tid

(min)

Temp.

(°C)

Kommentarer:

Humle

Mengde

(gram)

Sort

(typenavn)

Form

Alfasyre

(%-α)

Koketid

(min)

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

—- Hel Pellet Plugg

Krydder og andre tilsetninger

Mengde

(gram)

Sort

(typenavn)

Koketid

(min)

Koketid

Total koketid vørter:

minutter.

Gjær

Merke

– Velg – Braupartner Brewferm Coopers Danstar Fermentis Muntons White Labs Wyeast øvrig

Gjærtype

Form

– Velg – Flytende Tørrgjær fra bunnfall

Mengde

(ml, gram, osv)

Kommentar

Gjæringstemperatur og –tid

 

Tid

(dager)

Temp.

(°C)

Gjæring/primærgjæring

Modning/sekundærgjæring

Lagring

Øvrig informasjon

Filtrert

– Velg – Nei Ja

CO2

– Velg – Naturlig Tilsatt

Bryggedato

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012

Tappedato

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012

Kommentar: (maks 200 ord)

 

Bryggerens underskrift

 

______________________________________

(skriv under på skjemaet som leveres med flaskene)


NB! Skjemaet MÅ printes ut etter at du har fylt det ut og FØR du klikker ‘Send skjema’!


(ved å trykke på denne knappen melder du ølet på til NM. Trykk kun én gang! Deltakeravgift må også betales dersom du ikke er påmeldt som medlem)

Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl.

Skroll til toppen