1. plass: Førjulsgleden brygget av Leif Gundersen
3000gr. Pilsnermalt
4100gr. Münchenermalt
450gr. Krystallmalt
20gr. Svartmalt
12gr. Saaz i 90min.
18gr. Hallertau i 90min.
19gr. Hersbrucker i 90min.
20gr. Hallertau i 20min.
40gr. Hallertau i 10min.
OG 1056, IBU 25, Wyeast 2042 Danish Lager.
Kaldlageret på 6C i 10 uker, ikke filtrert.
2. plass: JUL 98, brygget av Rune Eriksen
3500gr. Pilsnermalt
4000gr. Münchenermalt
400gr. Krystallmalt
50gr. Sjokolademalt
25gr. Spalter Select i 60min.
15gr. Perle i 60min.
15gr. Cascade i 10min.
30gr. Saaz i 2min.
OG 1065, IBU ? , Wyeast 2042 Danish Lager.
Kaldlageret på 4C i 6 uker, filtrert.
3. plass: Romjulsgleden, brygget av Leif Gundersen
3000gr Pilsnermalt
4100gr Münchenermalt
450gr Krystallmalt
20gr Sjokolademalt
37gr Hallertau i 90min
20gr Hallertau i 20min
40gr Hallertau i 10min.
OG 1062, IBU 22, Wyeast 2042 Danish Lager
Kaldlageret på 6C i 6 uker, ikke filtrert.