PÅMELDINGSSKJEMA FOR NM I HJEMMEBRYGGING 2000
Arrangert av Norbrygg – norsk hjemmebryggerforening.
OBS! Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen. Alle brygg bedømmes i en blindtest, der dommerne kun vet hvilken klasse det
aktuelle øl konkurrerer i. Opplysningene kan derimot publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig.
Ikke glem å oppgi hvilken klasse brygget konkurrerer i (sett ring) samt å angi underklasse (se eget dokument).
Uten klassetilhørighet og underklasse, ingen bedømning.
Ølets navn:………………………………………………………………… Underklasse:……………………………………………..
Ølets kode: (3 bokstaver og 3 tall)…………………………….. Klasse: 1. Lys lager 2. Mørk lager
Brygger(e):………………………………………………………………… 3. Lys ale 4. Mørk ale
…………………………………………………………………. 5. Sterke spesialøl
Adresse:……………………………………………………………………………………………………… 6. Publikums favoritt
Telefon:…………………………….. E-mail:……………………………………………………..
Bryggerens eventuelle klubb:……………………………………………………………………….
OPPLYSNINGER OM BRYGGET
Vørteren er laget ved egen mesking, med maltekstrakt/ølsett, eller en kombinasjon derav.
MALT, MALTEKSTRAKT, RÅFRUKT, SUKKER m.m.
Mengde Sort Merke (evt.)
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
HUMLE (og evt. andre krydder)
Mengde Sort Form Alfasyre Tid
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
TOTAL IBU: …………….
GJÆR
Sort……………………………………………………………….. Form………………… Mengde……………………….
VØRTER
Mengde………………………….. Styrke/stamvørter (OG)…………………. Sluttforgjæring (FG):…………..
GJÆRING OG MODNING
Tid Temperatur
Gjæring / primærgjæring …………………………………………..
Modning / sekundærgjæring …………………………………………..
Lagring …………………………………………..
Bryggedato:………………… Tappedato:………………….. Sluttvolum:…………….. Filtrering: JA NEI
Kullsyretilsetningsmetode: Naturlig Kunstig
Bryggerens underskrift………………………………………………
Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl. Skjema for «folkets valg» legges i egen
konvolutt som leveres med keggen. På flaskene skal følgende oppgis: Ølets kode, klasse, underklasse.