Om Norbrygg

Det er NORBRYGG – Norsk Hjemmebryggerforening som står bak disse web-sidene.

Hjemmebrygging i Norge er hobby som øker i aktivitet. Norbrygg har flere tusen medlemmer, og interessen er fortsatt økende. I løpet av de siste 20 årene har økningen i antall medlemmer vært stor. Norbrygg er en forening for alle med interesse for hjemmebrygging i Norge. Vi er en demokratisk, fri og uavhengig organisasjon som har som formål å fremme hjemmebryggerkunsten i Norge. Våren 1998 ble foreningen organisert i formelle former. Vårt mål er å være en forening for norske hjemmebryggere som kan arrangere konkurranser, møter, opplæring og andre sosiale aktiviteter.

Tidligere har de fleste moderne hjemmebryggere vært spredt rundt i landet, men for en del år tilbake kom en gruppe personer med denne interessen i kontakt via internett, og et bryggemiljø var i emning. Internett er altså blitt en viktig kommunikasjonskanal, og en mailingliste (elektronisk diskusjonsforum via e-post) samt et interaktivt forum ble opprettet. Alle som er interessert er velkommen til å delta, vi vil gjerne få med så mange som mulig.

Norbrygg er nå blitt en forening for norske hjemmebryggere som arrangerer konkurranser, møter, opplæring og andre sosiale aktiviteter.

Som nevnt er internett et nærmest uunnværlig hjelpemiddel for den moderne hjemmebrygger; her finnes mengder av informasjon og inspirasjon til å begynne å brygge. Se for eksempel vår side med linker.

Her på våre web-sider finner du også referater fra våre generalforsamlinger, regnskaper og mye mer.