Norbrygg Trøndelag inviterer til usmakskurs for sine medlemmer. Kurset er for hjemmebryggere som ønsker å utvide sin forståelse for smaker i øl, med spesielt fokus på usmaker. Kurset vil gjennomgå de mest vanlige usmakene man kan få i øl, samt forklare hvordan man kan jobbe for å forhindre å få det i sitt eget øl. Det å være i stand til å sette ord på usmaker er et veldig nyttig verktøy for å kunne utvikle seg som brygger eller ølentusiast.
Kurset starter klokken 1200, lørdag 7.september hos Fæby. Vi bruker ca. 2 timer på selve usmakskurset. I etterkant blir det en liten omvisning i bryggeriet med bryggmester og tidligere norgesmester i hjemmebrygging, Arne Marius Haugen. Etterpå er det mulighet for sosialt samvær over et glass med drikke (forhåpentligvis uten usmaker) og mat fra Fæbys kjøkken.
Kurset er gratis for alle Norbryggmedlemmer, bindende påmelding ved å registrere deg her shorturl.at/eopxz
Begrenset antall plasser.