PÅMELDINGSSKJEMA FOR JULEØLKONKURRANSEN 1999
Arrangert av Norbrygg – norsk hjemmebryggerforening.
OBS! Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen. Alle brygg bedømmes i en blindtest.Opplysningene kan derimot publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig.
Ølets navn:……………………………………………………………………….. Klasse (sett ring): Ale Lager
Ølets kode: (3 bokstaver og 3 tall )……………………………….
Brygger(e):………………………………………………………………..
…………………………………………………………………
Adresse:…………………………………………………………………………………………………………..
Telefon:…………………………….. E-mail:………………………………………………………………..
Bryggerens eventuelle klubb:……………………………………………………………………………
OPPLYSNINGER OM BRYGGET
Vørteren er laget ved egen mesking, med maltekstrakt/ølsett, eller en kombinasjon derav.
MALT, VØRTERKONSENTRAT, RÅFRUKT, SUKKER m.m.
Type Sort Merke Mengde
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
HUMLE
Sort Form Alfasyre Mengde Tid
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
TOTAL IBU: …………….
GJÆR
Sort……………………………………………………………….. Form………………… Mengde……………………….
VØRTER
Mengde………………………….. Styrke/stamvørter (OG)……………………. Sluttforgjæring (FG):…………..
GJÆRING OG MODNING
Tid Temperatur
Gjæring / primærgjæring …………………………………………..
Modning / sekundærgjæring …………………………………………..
Lagring …………………………………………..
Bryggedato:………………… Tappedato:………………….. Sluttvolum:……………………. Filtrering: JA NEI
Bryggerens underskrift………………………………………………
Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl. På flaskene skal følgende oppgis: Ølets kode og klasse.