Avstemning om nettsidens nye utseende

November 2007 ble utseendet til nettsiden og forumet til Norbrygg gjort om. Forumet er nå integrert i hovedsiden, med lik farve og skrifttype. Siden er nå optimalisert for en skjermoppløsning på 1024 x 768 piksler. Dette innebærer at de som har stilt skjermen og skjermkortet på lavere oppløsning ikke vil få se hele den horisontale menybjelken. Derimot så er funksjonene også tilgjengelige på venstre siden slik at man skal få slippe å scrolle frem og tilbake.

De som har høyere oppløsning vil oppleve at forumet strekker seg utover hele skjermen. Dette er gjort med vilje slik at forumet lar seg lese lettere. Skulle man ønske å få vist smalere bilde så kan man selv forandre størrelsen på vinduet.

Rett etter endringene ble gjennomført ble det lagt ut en avstemning på forsiden til nettsiden. Her fikk besøkere uttrykke sin mening om det nye utseende.

Alt i alt ble det avgitt 46 stemmer mellom 25.11.2007 og 18.12.2007. Det var veldig hyggelig med slik positiv tilbakemelding! Meningen er å holde nettsiden til Norbrygg oppdatert slik at den kan fortsette å være en nyhetsportal med fokus på hjemmebrygging. Samtidig skal nettsiden fungere som inngangsportal for ‘ferskinger i gamet’, hvor det er informasjon om selve hobbyen samt aktiviteter som organiseres rundt det. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å bidra aktivt til nettsiden og foreningen generelt. Spørsmål, men også kritiske lyder, rettes gjerne til informasjonsansvarlig i Norbrygg (se kontaktinfo i menyen).

Også fremover vil det være en fersk meningsmåling på nettsiden. Fortsett å dele din mening med andre hjemmebryggere! Videre diskusjon kan bl a føres på forumet til Norbrygg.

Skroll til toppen