Besøk NM i hjemmebrygging 2011

Velkommen til hjemmebryggernes årlige festforestilling, NM i hjemmebrygging! Bli kjent med den edle kunsten av å lage godt øl hjemme, snakk med bryggere, og ikke minst smak på flere titalls ulike hjemmebrygg, laget og personlig servert av bryggmestrene.

Når: lørdag 9. april

Hvor: Fabrikken, Maridalsveien 13, 0175 Oslo (se på nettsiden til Fabrikken for kart)

Inngangsavgift: 100 kroner for medlemmer i Norbrygg/Norøl (gyldig medlemskort -må- fremvises), 150 kroner for ikke-medlemmer.

Transport: Ta buss 34 eller 54 fra Oslo S til stoppested ‘Telthusbakken’, derfra er det 4 min å gå. Fabrikken ligger såpass sentralt at det er under en halvtime å gå fra Oslo S. Hvis du kommer nordfra, så kan du ta ‘Trønderbussen’, les mer her.

Publikums Favoritt: Flere titalls hjemmebryggere vil stille med smaksprøver av hjemmebrygget øl. Som besøker får du utfordre smakslølene og bli med å stemme frem publikums favoritt!

Mat: Fabrikken vil stille med snacks til vennlige priser.

Tidsplan:

14:00 Styret, medhjelpere og deltakere i Publikums Favoritt er på plass og rigger
16:00 Generalforsamling i Norbrygg
17:00 Reservert til deltakere i Publikums Favoritt
19:00 Dørene åpner for publikum
22:00 Premieutdeling

Videre utover kvelden blir det servering av smaksprøver (av Publikums Favoritt-øl) så langt det rekker. Belag deg på at evenementet kan bli utsolgt, så kom tidsnok og ha med kontanter da vi ikke tar kort i døren.

Skroll til toppen