Nå er det bare èn uke igjen til årets begivenhet.
21. Januar kåres vinneren i Eventhallen. Kjøp billett i tide.
Ikke gå glipp av muligheten til å smake øl som ikke enda finnes kommersielt. Blant årets mest spennende påmeldinger er.
- Berliner Weisse gjæret med surdeig fra Amazonas! Tilsatt mango, pasjonsfrukt og ananas.
- Konnøl, brygga rått med Hornindalskveik i eit eldhus i Innvik.
- Lett surøl brygget med Farris som brygge-liqour
- Lavalkoholøl sesonglagret 3 år! En Belgisk Oud Bruin med en for alkoholnivået fantastisk god smak.
- Syrlig og friskt fruktøl med belgiske aner. Vi tilsatte kirsebær i en blanding av ett og to år gammel “lambic”, laget med vår egen gjærstamme før vi lagret det hele på eikefat i flere måneder.
- Gresskarøl.
- Helsikes Mørk Stout, en belgisk imperial stout, lagret 11 måneder. Mørk som en kvinnes sjel – tørr som vitsene til Obersten. Minimalt karbonert – serveres med nitro og stoutkran.
- En godt humlet steamer med en blitzkrig på gang. Her er det en allianse av amerikansk og britisk humle som kjemper mot en tysk gjær som jobber i dobbel hastighet, en blitzkrieg!
- Trippeldekoktert pilsner som er litt mer alkoholsterk enn det typeriktige. Ørlite tørrhumlet med saaz
- Belgian Wit… gone Black…
- Sterk saison med nyper
- Berliner weisse med bringebær, eller Berliner Scheisse som vi kaller den
- Magisk øl kokt av en ekte trollkvinne. Frisk og fruktig uten for mye bitterhet.
…og mye mye mer!