Lørdag 27. Januar kåres vinneren i Eventhallen. Kjøp billett her
Ikke gå glipp av muligheten til å smake øl som ikke enda finnes kommersielt. Blant årets mest spennende påmeldinger er.
- Fader Daddel – En sterk belgisk øl smakstilsatt med dadler. Det var tilbud på dadler før jul så vi så ingen grunn til å holde igjen på dadlene i dette brygget.
- Heit Geit – Brown ale med geitost og chipotle! «Heit Geit» er kanskje ikke for hvem som helst. Vi ville litt ut av komfortsonen og brukte en kg geitost i 25 l øl. Dette brygget er av det eksperimentelle slaget.
- Hypa Kveika Kneippbrød Neipa – NEIPA med kveik og kneippbrød. Gjæret på Grodåskveik, og tilsatt et kneippbrød i mesken. Ca 37g humle pr liter øl (Citra, Mosaic, Equinox)
- Surugle – Gose med mango – antagelig vår sureste øl!
- Råskap 1.0 – Råøl brygget med Einerlåg og to typer kveik. Humlet med Cascade og Mandarina. Tilsatt Aprikos.
- Captain Rouge – Kirsebær, bringebær og blåbær i en syrlig, frisk og funky surøl. Brygget for tredje året på rad etter Solera-metoden. Fjorårets utgave tok 2. plass
- Gangaren (Setesdalsbrygg) – Tradisjonsbrygg med 4 typar norsk malt, inkludert Stjørdalsmalt. Meiska med einerlåg. Smak av karamell, einer og røykt whisky :)
- Oslopilsen – Tysk pils. Vinner av Oslomesterskapet i pils 2017.
- All Eternal Leader – Korean Pair Air: En lys og lett pale ale. Brygget med 20% ris og humlet med den Sorachi Ace.
- Kornøl – Kornøl med kveik fra Terje Raftevold i Innvik. Råøl brygga ved Ørjan Skåden sitt eldhus på Skåden.
- Stovnerpilsen – Stovnerpilsen er en humlerik og forfriskende pilsner med kun Saaz-humle og et tørt men markert maltpreg fra pils- og münchenermalt.
…og mye mye mer!