Billetter til Publikums Favoritt 2016

Billettene til publikums favoritt er lagt ut!

Kjøp billetter her: https://norbrygg.hoopla.no/sales/pf2016/

Påmelding for bryggere har vært åpen et par uker, og allerede er over 80 forskjellige øl påmeldt konkurransen.

Publikums favoritt er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som er med på arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl. Hjemmebryggere som vil delta med sine øl, og har selv ansvaret for å servere ølene sine. Hva du legger vekt på når du avgir stemme er helt opp til deg selv (smak, typeriktighet, fin stand, god historie, hyggelig brygger eller noe annet).

Dette er Norges største hjemmebryggertreff, og vi regner med at salen blir full også i år. Det betyr i så fall over 100 øl som deltar og mellom 1000 og 1200 personer som kommer.

Medlemsbillett:
For å kjøpe medlemsbillett må du har gyldig medlemskap i Norbrygg, Oslo Amatørbryggerlaug (OABL) eller Nedre Romerike Bryggerlaug (NRBL) den dagen arrangementet er. De fleste har norbgryggmedlemskap som går ut ved nyttår og må betale kontingenten for 2016 i tide til at betalinga blir registrert. Har du spørsmål om kontingent, kontakt medlem@norbrygg.no.
Medlemskontingent for 2016 i OABL og NRBL blir sendt ut senere på året, og derfor vil betalt kontingent for 2015 holde.

Deltagere som stiller ut øl:
Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet.

Påmelding for bryggere: http://goo.gl/forms/qBhwXbbYHp

Annen informasjon
Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Personer som er åpenbart påvirket av alkohol har ikke adgang.

I fjor hadde vekterne en forholdsvis enkel jobb, og det var lite problemer med berusede personer.
Gjør ditt for at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde.

Hotellrabatt på Thon Hotel Europa

 

Samarbeidspartnere:

       Bryggeland
olbrygging       bbryggselv_logo1
        Kanon            THON_HOTELS_ecrit_rouge

Årets medarrangører:

oabl
kshb nrbl
Skroll til toppen