Påmelding bryggere publikums favoritt 2016

Påmelding for bryggere til publikums favoritt 2016 er nå åpnet.

Fristen for å melde på øl er senest 15. Januar. Det er begrenset antall plasser, så hver ute i god tid.

Nytt av året er at arrangementet blir holdt i Eventhallen på Bryn. Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo. Her har plass til flere bryggere, flere ølsmakere, og ikke minst finnes det 400 gratis parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Deltagere som stiller ut øl
Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg.

Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet. Dørene for bryggere åpner klokken 14:00.

Påmelding for bryggere på http://goo.gl/forms/qBhwXbbYHp
(Skriv fullt navn på både bryggere og gjester/medhjelpere)

Konkurranseregler
http://norbrygg.no/2015/11/07/regler-pf2016/

Annen informasjon
Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Personer som er åpenbart påvirket av alkohol har ikke adgang.

I fjor hadde vekterne en forholdsvis enkel jobb, og det var lite problemer med berusede personer. Gjør ditt til at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde.

Hotellrabatt på Thon Hotel Europa

 

Samarbeidspartnere:

Bryggeland

bryggselv_logo1olbrygging

Kanon           THON_HOTELS_ecrit_rouge


Årets medarrangører:

oabl
kshb nrbl
Skroll til toppen