Du tror det ikke før du får smake det…

Hvis du er interessert i øl, er du kanskje klar over at utvalget i norske butikker er temmelig magert i forhold til hva som finnes ute i verden, mens prisene er skyhøye. Brygging av øl er derfor en hobby i vekst – det er populært å servere pils, ale, stout og bayer fra egen kjeller!

Det kreves imidlertid litt innsats for å oppnå god kvalitet på brygget. Kanskje har du opplevd mindre godt hjemmebrygg som drikkes mest for alkoholens skyld? Da skal du vite at et ordentlig hjemmebrygget øl skal være som hjemmebakt brød – det lukter og smaker gjerne bedre enn det man får kjøpt i butikken. Med riktig teknikk kan du bestemme smaken selv, og brygge enhver øltype fra hele verden. Samtidig som du tilbyr venner og kjente noe helt unikt og individuelt, sparer du selvsagt også penger. Du gjør en innsats for kultur og tradisjon, og ved familiebegivenheter og i selskaper er det ikke noe som passer bedre enn husets eget øl!

Norbrygg er foreningen for alle som brygger eget øl, og vi hjelper deg med å brygge øl som blir minst like godt som øl fra bryggeri og butikk. Les mer om denne spennende hobbyen ! Hvis du har prøvd, eller tenker å prøve å brygge fra et øl-sett, les spesielt denne artikkelen !

Skroll til toppen