Laster Arrangementer

Årsmøte (elektronisk) i Norbrygg Møre og Romsdal

Det nærmer seg tid for årsmøte i Norbrygg Møre og Romsdal.

Møtet vil avholdes elektronisk TIRSDAG 5. MARS 2024 KL 1900

Fylkesårsmøtet er åpent for alle Norbrygg-medlemmer. Medlemmer i Fylkeslaget har tale-, forslags- og stemmerett. Øvrige medlemmer har møte- og talerett.

Saker som ønskes tatt opp på møtet må sendes inn til moreogromsdal@norbrygg.no senest 14 dager før årsmøtet.

Sakliste og link til møtet blir sendt ut ei uke før møtet.

For å kunne videreføre Norbrygg Møre og Romsdal, trenger vi flere tillitsvalgte inn i styret. Vi ønsker derfor å invitere akkurat DEG som medlem i Norbrygg til å vurdere om du kan tenke deg å bidra til styrearbeidet kommende år. Vi ønsker oss styremedlemmer fra alle kanter av fylket og vil gjennomføre de fleste styremøter elektronisk i året som kjem. Ekstra gunstig om du er i styret i ett av de lokale bryggelauga.

Fylkeslaget har sitt eget budsjett for aktiviteter basert på antall betalende medlemmer i fylket. Det er utarbeidet håndbøker for fylkesstyrene som viser nye styremedlemmer hvordan alt fungerer, og sentralstyret vil bistå i oppstart og sette et nytt styre i kontakt med mentorer ved behov. Kjenn godt etter om ikke akkurat DU kan tenke deg å bidra til Norbrygg M&Rs arbeidet i årene som kommer – og send gjerne en e-post med en kort presentasjon av deg selv til moreogromsdal@norbrygg.no så tar vi kontakt for en liten prat.

Hilsen
Styret i Norbrygg Møre & Romsdal
Sigurd Johan Saure
Leder Fylkesstyret

Skroll til toppen