Laster Arrangementer

Belgisk smaking og Ølquiz

FREDAG 17. SEPTEMBER 2021 KLOKKEN 18:00
Hagevegen 13E (også kjent som Sæter Nordre) på Søre Ål, Lillehammer.

Denne kvelden blir det to sesjoner i parallell – en smaking av 12 forskjellige belgiske øl, forsøksvis elegant tvinnet sammen med en ølquiz som på mange måter er et lite foredrag i forkledning.
Det skal mye til å svare riktig på alle de ca. 45 spørsmålene i quizen, men det er heller ikke hovedpoenget. Det blir en del digresjoner og utdyping av spørsmålene underveis, og forhåpentligvis både litt ølfaglig påfyll og fun facts vi kan ta med oss videre.
Selve quizen blir nettbasert og kommer til å foregå på ahaslides.com , en litt mer avansert utgave av Kahoot. Husk derfor å stille med nyladet smarttelefon med mulighet til å koble seg på Internet (det er dårlig wifi dekning i Låven til Trygve).
Ølsmakingen består bokstavelig talt av en smak av hvert øl til hver, men med 12 øl på bordet blir det allikevel mer enn nok til at det er lurt å la bilen stå denne kvelden. Det er uansett dårlig med parkeringsplasser nede ved låven, så hvis buss, taxi eller snill samboer ikke er et alternativ anbefaler vi parkering ved Rema/Kiwi i Hageveien og en fottur ned og opp bakken.
Påmelding: andersg@norbrygg.no
Frist for påmelding: 16. september
Antall plasser: 20.
Pris: 150,-
Bindende påmelding, betales kontant eller vippses.
Deltakerne ma? bli hjemme dersom de er eller kan være syke.

Mvh
Anders Gilberg
Norbrygg Oppland

Skroll til toppen