Laster Arrangementer

Hjemmebryggerhelgen 2019, Oslo

Hjemmebryggerhelgen (HBH) skal være et eksklusivt arrangement for Norbryggs medlemmer. Helgen er fylt opp med sosialeaktiviteter med glade og øllidenskapelige medbryggere, og hvor lørdagen er fullstappet med spennende foredrag som gir en utmerket anledning til kompetansepåfyll eller inspirasjon til bryggerhverdagen din når du drar hjem. Lørdagen avsluttes med festmiddag hos Flying Culinari Circus ved Skøyenparken. Årets arrangement sammenfaller med Norbryggs Landsmøte, og antallet pre-påmeldte fra Styre, kommiteer, fylkesstyrene (landsmøtedelegater), og vinnerne fra flaskekonkurransen 2019 er derfor høyt. Du kan derfor regne med at det blir kamp om plassene.

Arrangementet ønskes holdt intimt, og det totale antallet deltakere settes derfor til 150 personer på kursdelen, og til 120 personer på festmiddagen.
Siden Oslo er en liten by er det er gode kommunikasjonslinjer mellom delene av byen. Som en rød tråd gjennom helgen legges både arrangementer, overnatting og festmiddag langs Trikkelinje nr 13 for enkel og funksjonell transport.

Arrangementet er flerdelt. Det legges derfor ut separate billetter for HBH Foredrag og for HBH Festmiddagen.

Mer info her

Skroll til toppen