Laster Arrangementer

Hordaland: Vinterblot

 

Styret i Norbrygg Hordaland arrangerer Vinterblot lørdag 27.januar.

Vi ønsker nye/gamle medlemmer velkommen – og håper at vi også ser noen nye fjes. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med meg: silje.flugeim@norbrygg.no
Husk at årsmøtet til Norbrygg Hordaland avholdes i de samme lokalene fra 17:00-18:00 samme dag: Årsmøte Norbrygg Hordaland 2024
Sted: Årets Vinterblot blir holdt i Nordnorgehuset (Kalfarveien 34A)
Mat: Menyen er ikke helt bestemt enda, men det blir helt sikkert noe hjemmelaget, og helt sikkert godt

 

Bryggekonkurranse:
I samarbeid med @vestbrygg har det har vært annonsert en byrggekonkurranse til Vinterblot. Informasjon om konkurransen finner du her: https://norbrygg.no/bryggekonkurranse-vinterblot-2024/ Husk at fristen for å levere øl er fredag 19.januar (for postsendt øl må ølet være hos Kjell Magne innen fristen).
Vinneren av konkurransen blir offentliggjort under arrangementet.

 

Publikumsfavoritt:
For de som ønsker å delta i publikumsfavoritten stiller man med det ølet man selv ønsker. Her er det ikke noe krav til typeriktighet. Man bør ha med noen liter slik at flest mulig får mulighet til å smake og stemme på ditt øl. Påmelding til publikumsfavoritt ved oppmøte. Publikumsfavoritten premieres med gavekort: 1. premie: 1.500,- 2. premie: 1.000,- 3. premie: 500,- Du kan også ta med øl for egen og andres konsumering uten at du trenger å stille i konkurranse.

 

Hvordan kommer man seg til festen?
Nordnorgehuset ligger i gangavstand til sentrum, og i nærheten av togstasjonen. Om du ønsker å ta buss kan du ta linje 5, 6, og 11. Du kan gå av ved Stadsporten eller ved Kalfarlien (350m å gå).

 

Billetter: https://norbrygg.hoopla.no/event/2790350417
Billettene koster 150kr for norbryggmedlemer. Prisen for «ikke-medlemmer» er 350kr.
Medlemskap koster 275kr pr. år – du kan melde deg inn her: https://norbrygg.no/medlem/innmelding/
Skroll til toppen