Laster Arrangementer

Internasjonal Hjemmebryggerhelg i Nordmøre

Nordmøre Hjemmebryggarlaug inviterer til internasjonal hjemmebryggerhelg 5. & 6.oktober 2018 i Kristiansund. Dette blir en helg for hjemmebryggere, mikrobryggere og kommersielle aktører som er opptatt av håndverksfaget – ølbrygging Vi får besøk av selveste John Palmer, som vil gjennomføre flere forelesninger, en tre timers MasterClass samt bedømming av hjemmebrygg i forbindelse med et annet stort arrangement i byen denne helgen – Smølabonan – bondens marked. På lørdags kveld blir det gourmetmiddag basert på lokale råvarer og øl på byens beste restaurant sammen med John Palmer.

Det er forhåndsreservert noen hotell-pakker i kombinasjon med forelesninger som legges ut med rabatt for «earlybirds» innen 15. august. Det er satt et øvre tak på antall deltakere på de ulike arrangement. Ønsker du å sikre deg plass må vil vi anbefale at du er tidlig ute.

Vi vil gjennomføre programmet i byens sentrum – slik at ingen er avhengig av transport fra ankomst til avreise. Vi håper at programmet vil appellere til både profesjonelle bryggere og hjemmebryggere.

Det er svært hyggelig å bekrefte av en de viktigste personer for utvikling av håndverks laget øl kommer til Norge – og Kristiansund.
Velkommen til John Palmer og deg !

For mer informasjon og påmelding: www.møreøl.no

Skroll til toppen