Laster Arrangementer

Norbrygg Hordaland inviterer til Sommerfest lørdag 10. juni.

Norbrygg Hordaland arrangerer Sommerfest lørdag 10. juni 2023 kl. 18:00

Styret i Norbrygg Hordaland ønsker å invitere til sommerfest i Fyllingsdalen lørdag 10.juni.
Vi har ikke noe spesielt program for kvelden – bortsett fra å kåre en publikumsfavoritt. Målet for kvelden er å drikke godt øl og spise god mat. I tillegg er det jo en kjempebonus at alle andre er interessert i å snakke med deg om hobbyen din ?
Vi satser på å avslutte arrangementet litt før midnatt. Vi håper vi ser noen nye fjes også, som ikke har vært med på samlingene våre før. Har du spørsmål – ta gjerne kontakt med meg: silje.flugeim@norbrygg.no

Sted:
Årets arrangement blir i utleielokalet til Løvåsen borettslag.
Adressen er Løvåsveien 40 – lokalet finner dere ved inngangspartiet.

Mat:
Det blir selvsagt matservering. Menyen er ikke helt klar enda, men vi lover at maten blir god, og at det er store porsjoner.

Publikumsfavoritt:
For de som ønsker å delta i publikumsfavoritten stiller man med det ølet man selv ønsker. Her er det ikke noe krav til typeriktighet. Man bør ha med minst 8 liter slik at flest mulig får mulighet til å smake og stemme på ditt øl. Påmelding til publikumsfavoritt ved oppmøte. Publikumsfavoritten premieres med gavekort: 1. premie: 1.500,- 2. premie: 1.000,- 3. premie: 500,- Du kan også ta med øl for egen og andres konsumering uten at du trenger å stille i konkurranse.

Hvordan kommer man seg til festen?
Det er enkelt å komme seg til Fyllingsdalen/Løvåsen med buss og eventuelt bybane. Det er 8 minutter å gå fra hovedveien til festlokalet (Buss nr.4 – gå av på Hamregården). Du kan også ta buss nr.18 som stopper rett utenfor der vi skal være. Skyss-appen hjelper deg med å finne riktig buss.

Billetter
Billetter kjøper dere her!
(Medlemmer 150kr, ikke-medlemmer 300kr)

Skroll til toppen