Laster Arrangementer

Rogaland Ølfestival 2024

22/06/2024

Norbrygg Rogaland inviterer herved til årets største og mest spennende hjemmebryggerarrangement i Norge!

Festivalen avholdes i Stavanger Forum Expo Lørdag 22. juni 2024, her finnes fantastiske Hotell- og parkerings-fasiliteter.

Vi arrangerer denne festivalen for å fremme interessen for hjemmebrygging, slik at vi kan vise hva vi kan få til, få tilbakemeldinger fra publikum, og ha muligheten til å smake på andres hjemmebrygg. Dette blir en sosial og hyggelig kveld.

Bli med og still opp med hjemmebrygget ditt! Dersom du stiller med 2 forskjellige øl får du 2 fribilletter, 4 øl gir 4 fribilletter osv. Ett øl er minst ett fat (18 l) eller tilsvarende mengde i flasker/bokser.

Nytt av året er at vi ikke bare premierer publikumsfavoritt, men også 1.-3. plass i klassene; Lyst, Mørkt, Bittert og Syrlig. Vinnerne får attraktive premier fra våre sponsorer.
Alle deltakere vil motta deltakerdiplom.

Når det kommer til å plassere ditt øl i klasser, vil vi være behjelpelige. Publikum vil ikke være kjent med denne klassifiseringen, og for dem vil festivalen være som før. Det er kun når vi til slutt leser opp resultatene at klassene kommer frem. Dette for å fremheve flere øl og øltyper – ikke bare de vanlige festival vinnerne. Vi vil også premiere bryggeriet som kommer høyest innen alle klasser.

Vi har lånt Stavanger Forum Expo hele dagen og starter opprigging kl. 12:00. Etter festivalen rigger vi ned og tømmer hallen.

Meld deg på her: https://norbrygg.hoopla.no/event/rol24

Følg «Hjemmebryggerier på RØL» i Facebook

Har lagt med flyers slik at du og kan hjelpe oss å promotere festivalen, bare å skrive ut og henge opp. Flyer

Kjenner du til andre som bør stile med øl, send oss navn og epost addresse så kontakter vi dem. rogaland@norbrygg.no

Detaljer

Dato:
22/06/2024
Hjemmeside:
https://norbrygg.hoopla.no/event/rol24

Arrangør

Norbrygg Rogaland

Sted

Stavanger Forum Expo
Ishockeyveien 11
Stavanger, Rogaland 4021 Norge
+ Google-kart
Skroll til toppen