Laster Arrangementer

Vestfold: Fylkesårsmøte

Årsmøte i Norbrygg Vestfold, Tønsberg
Norbrygg har gleden av å invitere til Årsmøte for Norbrygg Vestfold. Fylkeslaget har desverre vært uten styre det siste året, noe vi ønsker å gjøre noe med. Sentralstyret inviterer derfor til Færder Mikrobryggeri i Tordenskjoldsgate 5, Tønsberg for oppstart av et nytt fylkesstyre. Værtskap er Finn Berger og Morten (msevland) Sevland.

Så lang har vi 10 entusiastiske bryggere som er påmeldt omvisningen, og vi har plass til totalt 15. Årsmøtet har plass til flere.

Årsmøtet blir kort… svært kort – for etterpå får vi en fantastisk omvisning av Tone på Færder Mikrobryggeri, med innlagte smaksprøver. Deretter drar vi videre til Esmeralda der jeg håper vi får anledning til å hjelpe det nye styret i gang med god info og enkle trix.

Siden Færder har svært aktive dager, kan vi bare være hos dem i to timer. Programmet må derfor tilpasses før vi drar videre til Esmeralda.

Program

17.00 Årsmøte Norbrygg Vestfold (30 min)

  • Kort innføring i hva et Fylkesstyre er og gjør (Morten – leder i Oslo i 3 år)
  • Valg av minst 3 Styrerepresentanter
  • Valg av 2 delegater til Landsmøtet (hele Norbrygg), inkl. vara (18.04.2020)
  • Økonomisk resultat: utgår da vi ikke har hatt drift i 2019
  • Finansiering: (183*65)+(191-183*250)
  • Budsjett: Ramme settes, og handlingsplan legges på første møte

17.30 Færder Mikrobryggeri

Omvisning og prøvesmaking ved Tone Krüger

19.00 Esmeralda

Det viktigste er at styret blir kjent med hverandre, og at Finn og Morten får beroliget alle om at dette er en overkommelig oppgave :-)

Morten håper det blir anledning til å snakke om medlemsundersøkelsen fra 2019 som tydelig viser hvilket potensiale Vestfold har, og hvilke aktiviteter som er enkle i gjennomføring, og treffer medlemmene deres.

Vi håper vi får snakket om økonomi, aktiviteter, informasjon (web / nyhetsbrev / FB / ++), og at styret ikke står alene i oppgaven.

Det er laget påmelding, men om du ikke har meldt deg på – er det bare å delta på årsmøtet på Færder (30 min). For omvisning og smaking, dekker vi 65% av sentrale midler slik at det blir en symbolsk sum for deltakerne.
Påmeldingen: https://norbrygg.hoopla.no/sales/2761033038

Ta gjerne kontakt med Morten på msevland@norbrygg.no / 90064645

Gleder meg til å freffe dere i Tønsberg

Skroll til toppen