Foredrag på hjemmebryggerhelgen

Spor 1: Introduksjon

Gahr Smith-Gahrsen: Erfaringer fra en erfaren hjemmebrygger

Gustav Foseid: Slik lager du egne oppskrifter

Alf Helge Halland: Hvordan jobber Hansa når de skal utvikle et nytt produkt?

Ikke bekreftet: Usmak-smaking, introduksjon om Norbrygg-aktiviteter.

Spor 2: Smak

Tore Flåten: Introduksjon til kaffesmaking.

Boris Gadzov: Sensory testing of beer.

To foredrag ikke bekreftet.

Spor 3: Brygging

Navn ikke klart (Hansa): Bruk av norsk malt.

Fritjof Thiele: Brewing of non alcoholic beers

Lars Marius Garshol: Norsk tradisjonsbrygging

Navn ikke klart (Hansa): Kvalitetsstyring i et kommersielt bryggeri

Søndag (plenum)

Chris White og Troels Prahl: A thing or two about yeast.

Skroll til toppen