Forhåndsinformasjon

Norbrygg arrangerer i år for første gang juleølkonkurranse for hjemmebryggere. To vinnere går videre til NORØLs juleølkonkurranse for å kjempe mot bryggerienes juleøl.

Juleølkonkurransen avholdes lørdag 31 okt. kl. 12.30 på Studenten, Karl Johan, Oslo, nede i kjelleren. Vi må avslutte innen kl 16.00, da åpnes kjelleren for publikum.

For å gjøre dette til et sosialt arrangement, oppfordrer vi alle til å ta med ekstra øl for felles avnytelse. Ta med noen ekstra flasker eller en kegg! Arrangementet vil være noe mer uformelt enn NM. Dette vil være et lukket selskap for Norbrygg/Norøls medlemmer, men ta gjerne med øl/bryggeinteresserte venner!

 

Noen punkter å merke seg:

1) ingen avgift for innlevering av øl til konkurransen.

2) det konkurreres i en felles klasse for både Juleøl lager og Juleøl ale. To vinnere går videre til Norøls juleølkonkurranse mot bryggerienes øl.

3) de som medbringer øl for felles avnytelse (smaking), det være seg juleøl eller andre ølslag, kommer gratis inn. Dette oppfordrer vi til, det vil være en fin anledning til å smake på andres øl. Man kan ta med enten flasker eller en keg eller to. Alle andre betaler  kr. 50 i inngangpenger.

4) arrangementet er ikke åpent for publikum generelt, men kun for medlemmer av Norbrygg/Norøl, det er dog anledning til å ta med ølinteresserte venner.

5) konkurranseøl leveres inn i 2 flasker per øl, fristen er på konkurransedagen. Da må du selv sørge for at ølet er  riktig temperert. For de som ikke kan møte opp, kan konkurranseølet sendes per post til Norbrygg, PB 415, 3002 Drammen.

6) Bruk dette påmeldingsskjema [anm red: se oversikt juleølkonkurransen 1998] som skal ledsage hvert innleverte konkurranseøl. Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes utenpå med koden (3 bokstaver, 3 tall) som også flaskene merkes med.

 

Som vanlig er det ønskelig at  de som planlegger å delta/møte opp sender en mail så vi får en oversikt over arrangementet.

Vel møtt!

Styret

Skroll til toppen