Fullt hus og super stemning på «Klubbmesterskapet» i Oslo fredag 3. november

Det har blitt en svært hyggelig tradisjon med høstens «Klubbmesterskap» i Oslo. Dette er en konkurranse etter publikums favoritt-modellen, som innebærer at hjemmebryggere serverer sine øl til publikum som stemmer fram de bryggene de liker aller best.

I år samlet over 50 personer seg i de flotte lokalene vi disponerer i Drammensveien 43, og gjestene kunne velge mellom hele 21 forskjellige brygg. Variasjonen var stor, og kvaliteten på ølene var gjennomgående svært god. Det samme var stemningen, og igjen demonstrerte vi at Norbrygg er et inkluderende og sosialt fellesskap.

De tre bryggene som fikk flest stemmer, vant gavekort hos vår gode samarbeidspartner Strømmen hjemmebrygg på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr.

  1. plass: Anders Venaas – Trevi pils – 87 stemmer
  2. plass: Torstein Skarra og Christian – Einarøl – 81 stemmer
  3. plass: Finn Berger – Patersbier – 80 stemmer

Vinnerne av Klubbmesterskapet 2023. Fra venstre: Christian, Torstein, Anders og Finn.

Under arrangementet delte vi også ut diplomene for høstens bryggekonkurranse med belgisk øl som tema. I tillegg til gavekort hos Strømmen hjemmebrygg, fikk vinnerne også en liten oppmerksomhet fra den belgiske ambassaden i Oslo. I tillegg var diplomene medunderskrevet av Belgias ambassadør til Norge!

Vinnerne av bryggerkonkurransen i belgisk øl med sine diplomer. Jens Erik Jacobsen, Finn Berger og Brynjar Sandvoll gratuleres av Jørgen Olsen fra Norbrygg Oslo.

Styret i Norbrygg Oslo takker alle frammøtte for en hyggelig kveld!

Se også arrangementstråden på forumet for flere reaksjoner og kommentarer.

Skroll til toppen