Hjemmebryggerdagene på Nøgne Ø

Nøgne Ø ønsker å invitere hjemmebryggere til å være med å brygge. Vi brygger Porter lørdag 30.1.2010 kl 10:00 til ca 19:00. Dette brygger vi sammen.  Deretter får alle deltagere med seg 20 liter vørter og gjær.  Vi ønsker at alle gjør sitt beste og mest kreative med denne vørteren, f.eks smakstilsetninger, gjærtype, eller gjæringsemperatur.  For de som ønsker å kjøpe malt eller humle,så selger vi dette til rabbatterte priser denne dagen.

Lørdag 17.4. fra kl 17:00 til 24:00 inviterer vi alle deltagerne til ølsmakefest i bryggeriet, der vi evaluerer og bedømmer resultatene og kårer en vinner.  Dette er ment som en spleisefest der alle kan ta med seg inntil to gjester.  Alle tar med egen øl (ikke til seg selv, men til alle andre) og sin favoritt ølsnacks (peanuts og potetgull er bannlyst).  Nøgne Ø stiller med Cask conditioned ale.

Prisen for dette er kr 900 (eller kr 950 hvis du bestiller to Wlabs-rør).  Det inkluderer vørter, gjæringsbøtte med lokk, fersk gjær fra Whitelabs (husk å spesifisere hvilken gjær du vil ha når du melder deg på), lunch og en øl på bryggerdagen og middag på ølsmakedagen. 

Noen praktiske ting: 

  • For de som trenger overnatting har vi fått følgende pris fra Rica Hotel Grimstad:  Enkeltrom 845, Dobbeltrom 1095. Husk å huke av for ønsket overnatting i påmeldingsskjemaet da bookingen må skje via bryggeriet!
  • Etter bryggingen blir det uformell samling på Apotekergården, som også har egne retter med og til øl.
  • For å gjøre dette trenger vi mimimum 20 deltagere.  Vi må desverre sette en øvre grense på 50. 
  • Vi trenger bindende påmeldinger innen 31.12.2009.  I fjor var det en del deltagere som ikke kom til evalueringsfesten.  Dette syntes vi at falt ut litt uheldig, og vi ber derfor om at bare de som ønsker å bli med på begge dagene, melder seg på.

Dette tror vi at kan bli både gøy, spennende og lærerikt.

Norbrygg planlegger å stille med en dommer til ølsmakefesten. Eventuelle spørsmål kan rettes til bryggeriet på tlf 37257400. Obs: tilbudet gjelder alle hjemmebryggere og begrenses ikke til medlemmer i Norbrygg.

Oppdatering (16.12.2000): Det er nå stengt for påmelding da Nøgne Ø ikke har kapasitet til flere deltakere.

Skroll til toppen