Hjemmebryggerdager hos Nøgne Ø

Nøgne Ø ønsker å invitere hjemmebryggere til å være med å brygge. Vi brygger Mikkeller Beer Geek Breakfast lørdag 28.1.2012 kl 09:00 til ca 19:00. Dette brygger vi sammen. Deretter får alle deltagere med seg 20 liter vørter og gjær. Vi ønsker at alle gjør sitt beste og mest kreative med denne vørteren, f.eks smakstilsetninger, gjærtype, eller gjæringsemperatur. For de som ønsker å kjøpe malt eller humle,så selger vi dette til rabbatterte priser denne dagen.

Lørdag 17.3. fra kl 17:00 til 24:00 inviterer vi alle deltagerne til ølsmakefest i bryggeriet, der vi evaluerer og bedømmer resultatene og kårer en vinner. Dette er ment som en spleisefest der alle kan ta med seg engjest. Alle tar med egen øl (ikke til seg selv, men til alle andre) og sin favoritt ølsnacks (peanuts og potetgull er bannlyst). Nøgne Ø stiller med Cask conditioned ale.

Prisen for dette er kr 1000 (eller kr 1050 hvis du bestiller to Wlabs-rør). Det inkluderer vørter, gjæringsbøtte med lokk, fersk gjær fra Whitelabs (husk å spesifisere hvilken gjær du vil ha når du melder deg på), lunch og en øl på bryggerdagen og middag på ølsmakedagen.

Noen praktiske ting:

Vi må dessverre sette en øvre grense på 60.

Påmelding, som er bindende, starter 1/12 kl 00:00 og er fulltegnet alleredeDet blir fullbooket hurtig!

Tidligere har det vært en del deltagere som ikke kom til evalueringsfesten. Dette syntes vi at falt ut litt uheldig, og vi ber derfor om at bare de som ønsker å bli med på begge dagene, melder seg på.

Dette blir gøy, spennende og lærerikt.

Skroll til toppen