Hjemmebryggerhelgen 2017

Årets hjemmebryggerkonferanse og -happening for Norbryggmedlemmer!

Vi sparker i gang på fredag kveld hos Austmann med et lettbeint program. Her er det planlagt en kort introduksjon av Labietis og Red Church brewery som er to av lørdagens foredragsholdere. Skal ikke se bort fra at John Palmer ønsker å si noe også. Her kan du nyte godt øl og lære fra øl guruer på en gang og diskutere med de. De fleste foredragsholdere på lørdag vil være tilstede denne kvelden. Ypperlig mulighet til å få autografer eller plukke opp bryggetips. Det er også muligheter til å bli med på en omvisning med gutta på Austmann for å se hvordan deres bryggeri fungerer. Med maks 70 personer så blir dette en virkelig intim og stjernespekket kveld for enhver øl entusiast garantert!

Lørdagen tilbringes på E.C. Dahls der selve konferansen avholdes. På programmet kan vi friste med følgende navn:

* Zoran Gojkovic – Forskningsleder Carlsberg laboratoriers Danmark
* John Palmer – Reduksjon av Diacetyl i øl
* Per Bruheim – Kveik forsker NTNU Norge snakker om vestlandskveik
* Lars Marius Garshol – Gårdsøl Norge
* Eik og Tid – Surøl og mere – Oslo
* Monkey brew  – Norges ukronede Untappd #1
* Wolfgang Lindell – Bryggerimester E.C. Dahls  som skal snakke om Malting
* Roger Løe – Fra laboratoriet på E.C. Dahls som skal snakke om infeksjoner
* Redchurch Brewery – London craftbrew/ urban farmhouse
* Labietis Brewery – Latvisk craftbrew om urter i øl

Etter foredrag fra ca 17.30 blir det muligheter for å få eget medbragt bedømt av Norbryggdommere og få være med på dømmingen med tilhørende forslag til forbedringer. «Vit hva du drikker»» er på samme sted så du kan få sjekket din øl så du får ekte ABV i tillegg til at du kan ta den med på laboratoriet til E.C. Dahls for å måle EBC etterpå.

Stjørdalsbryggeriet kommer med ett mobilt «såinnhus» som vil være i drift på kvelden som dere kan studere og få tips på hvordan røykmalt blir til.

I tillegg så setter E.C. Dahls opp guidet turer i det nye bryggeriet for alle som vil det etter foredrag. E.C Dahls vil også tilby deltagere «husgjær » for de som ønsker dette som suvenir fra helgen

E.C. Dahls vil servere en enkel lunch, men smakfull under foredrag og stå for middagen på lørdagskvelden
Kveldens meny:

Maissupe
med hitrakrabbe og chorizo
—————————————
Ølbraisert oksekjake
med grønnsaker, portersaus og poteter
——————————————————
Melkesjokolademousse
med kaffeis

Helgens hotell for deltagere er Scandic Solsiden som ligger bare en 5-10 minutters spasertur fra EC. Dahls. Ved å legge inn koden BHBH210417 på bookingsiden
https://www.scandichotels.no/hotell/norge/trondheim/scandic-solsiden

Der får dere med kode enkeltrom til 750,- pr natt og 850,- pr natt i avtalepris. Husk å legge inn to personer hvis du skal ha dobbeltrom! Kun personer som kjøper HBH2017 billetter kan benytte seg av avtalepris.

Billetter kan kjøpes her: https://norbrygg.hoopla.no/sales/2700104160

Merk at det er begrenset med billetter på Austmann. Førstemann til mølla får delta på begge dager. Austmann er dessverre utsolgt!

Skroll til toppen