Hjemmebryggertreff i Bergen 2010, NY INFO!

I samarbeid med Maltbua har Norbrygg har igjen gleden av å invitere til hjemmebryggertreff i Bergen. Treffet finner sted i Laksevåg Kajakklubbs lokaler i Gravdal.

Norbrygg arrangerer også konkurransen «Bjorleik 2010» i forbindelse med treffet. Vi oppfordrer interesserte til å sende inn sine mest kreative øl til denne konkurransen. Det vil ikke bli konkurrert i vanlige klasser i denne tevlingen, så her har man alle muligheter til å briljere med nye og spennende smakssammensetninger. Premiene i konkurransen er sponset av Maltbua.

Premier:

1. plass: Gavekort fra Maltbua på 1500 kr.
2. Plass: Gavekort fra Maltbua på 1000 kr.
3. plass: Gavekort fra Maltbua på 500 kr.
4. plass: Gavekort fra Maltbua på 250 kr.
5. plass: Gavekort fra Maltbua på 250 kr.

Vinneren mottar også en vandrepokal. Om noen vinner konkurransen tre ganger, vil de få pokalen til odel og eie.

For mer informasjon om konkurransen se her. Det er bare å sette i gang bryggingen!

Mike Murphy er treffets hovedforedragsholder. Han er til daglig bryggerimester ved Lervig Aktiebryggeri kommer for å snakke om kreativitet og eksperimentell brygging. Med sin fratstid hos Gourmetbryggeriet og Birra del Borgo har han god erfaring med å tøye grenser innen ølbrygging! Sjekk bloggen hans for mer info om hva han driver med.

I tillegg til det eksperimentelle aspektet i forbindelse med kokurransen, vil treffet ha et undertema om brown, amber og old ales, og vi oppfordrer folk til å ta med det de måtte ha av mørke øl for å få innspill på disse. Gahr Smith-Gahrsen vil holde et innlegg om brygging av mørke engelske ales.

Tid og sted for treffet er:

Tid: 
Lørdag 2. oktober 2010
Kl. 16.00

Sted:
Laksevåg Kajakklubb
Gravdalspollen 20
5163 BERGEN

Klikk her for kart.

Adgang:
Norbrygg-medlemmer: Kr. 70,-
Ikke-medlemmer: Kr 100,-

Maltbua lodder ut ett stk. nytt corneliusfat på inngangsbilletten.

I forbindelse med treffet gir også Naboen Pub & Restaurant 20 % rabatt på mat i puben til alle medlemmer av Norbrygg. Naboen har et stort utvalg norsk mikroøl (Kinn, Nøgne Ø, Ægir, Haandbryggeriet), og et førsteklasses kjøkken.

Skroll til toppen