Informasjon om flaskekonkurransen NM 2014

Nå nærmer det seg innlevering av flasker til årets konkurranse i hjemmebrygging. Vi vil i løpet av kort tid legge ut en link til påmeldingssystemet.

Dette er en konkurranse hvor ølet blir bedømt i henhold til det klassifiseringssystemet som Norbrygg har satt opp. Det vil si at et godt øl, som ikke kan kategoriseres innen en av de typene som er beskrevet i dette dokumentet ikke vil nå opp som årets hjemmebrygg. Dokumentet er under oppdatering og vil bli lagt ut innen kort tid. Det vil ikke bli endringer i de typene av øl man kan konkurrere i fjor, foruten at klasse 9x ikke eksisterer mer.

Alle flasker må være oss i hende senest den 21 mars 2014.

Det skal sendes inn 4 flasker til NM, disse skal være av typen Bjørnunger, dvs vanlige brune 0,33 flasker. Alle andre flasker vil bli avvist. Korken på flaskene skal være ensfarget og anonym. Det er smart at dere har 2 flasker til på lur, om dere skulle bli plassert blant de 3 beste i finalen for årets hjemmebrygg, da skal dere også delta i Skandinavisk mesterskap. Vi trenger da to flasker til for innsending dit.

Merking av flasker, pakking og hvor de skal sendes vil vi informere mer om innen kort tid.

Skroll til toppen