Klubbmesterskap i ølbrygging (Oslo)

Norbrygg Oslo stepper opp og arrangerer høstens gladeste øl-samling ‘Klubbmesterskap i ølbrygging’ den 26. okt. 2018.

PÅMELDING (Brygger / betalende gjest)

For å delta i konkurransen, forutsettes det Norbrygg-medlemsskap i et av våre fylker. Brygger må stille med minimum 8 liter øl.

Arrangementet holdes i Drammensveien 43 i Oslo (Skillebekk/Frogner/Solli plass) i vårt nye ‘klubbhus’ og er åpent for alle medlemmer av Norbrygg, samt ikke-medlemmer.

Dette er et ‘på sparket’-arrangement etter at både IKT-NM og Oslomesterskapet i ølbrygging (Gamlebyen) har kastet inn håndkledet for 2018.

Denne siden vil bli oppdatert med flere detaljer etter hvert som arrangementet nærmer seg.

Lokalet tar maks. 70 personer pga brannvernhensyn. Dette blir derfor et lite og intimt arrangement. Vi ønsker at bryggerne skal stå i fokus, og legger derfor opp til en konkurranse som under Publikums favoritt, der publikum stemmer fram det beste ølet. Vi håper mange har brygg stående klart som de ikke fikk brukt til IKT-NM eller OM i Gamlebyen.

For å gjøre det enda mer spennende, senker vi volumkravet til 8 liter. Dermed er det også tilrettelagt for at de som ikke bruker fat kan delta med en kasse «bjørnunger».  Vi disponerer kjølerom i lokalet.

Bryggerne har naturligvis gratis inngang, og de kan ta med seg én -1- medbrygger uavhengig av liter/antall øl. For betalende gjester koster det kr. 100 – og for gjenster som ikke er medlem i Norbrygg, koster det 200,-

Premiering

ILA
De tre beste ølene (stand  og karisma spiller også inn her – publikum bestemmer!) premieres med gavekort, pluss vandreskjold/-pokal til vinneren. Vi er så heldige at ILA Hjemmebrygg sponser våre gavekort i denne konkurransen.

Alle blir servert kvalitetspølser fra Jacobs som del av inngangsbilletten.

I tillegg til kåring av til Klubbmesterskapet i ølbrygging, blir det også utdeling av priser til vinnerne fra Oslomesterskapet i pils (OiP).

Tidsplan for arrangementet:
17:00 Rigging (for bryggere/medbryggere)
18:00 Publikumsinnslipp
19:00 Mat
20:00 Premieutdeling for OiP / Klubbmesterskapet
21:00 Mingling
22:00 Avslutning
23:00 Ferdig utryddet fra lokalet

Deltakende bryggere kan få sette tingene sine på vårt tilstøtende lager og hente det dagen etter.

Vi håper bryggere og medlemmer verdsetter at vi drar i gang dette arrangementet, og støtter opp med øl og godt humør. Vi i Norbrygg Oslo ønsker dere alle hjertelig velkomne!

På vegne av styret i Norbrygg Oslo
Morten Sevland
msevland

Skroll til toppen