Norbryggs forum 3 år!

Den 30. mai for nøyaktig tre år siden, så Norbryggs nettforum dagens lys for første gang. Norbryggs medlemmer hadde allerede kommunisert med hverandre via epost-listen (som fortsatt finnes), men forumet representerte innledningen på en mer aktiv forening.

Den første tiden var ikke aktiviteten den helt store, med ca. 150 innlegg i 50 forskjellige emner i løpet av forumets første måned. Men medlemstallet og antall innlegg har økt jevnt og trutt siden oppstarten, og i april i år ble det satt en foreløpig rekord med 1141 innlegg i 134 nye emner. Forumet har nå i alt over 750 medlemmer.

Denne aktiviteten bidrar til økt kommunikasjon mellom Norbryggs medlemmer (og en god del ikke-medlemmer også), og vi ser en klar tendens til at hjemmebryggere som først blir kjent på forumet også treffes for å utveksle erfaringer (og øl!) utenfor forumets virtuelle vegger. Forumet er hele tiden i utvikling, og et stadig mer rikholdig arkiv av artikler og oppskrifter gjør det til en god ressurs for hjemmebryggere på alle nivåer. La oss håpe denne flotte utviklingen kan fortsette!

Skroll til toppen