Norsk Ølfestival 2020!

Norsk Ølfestival er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som er med på arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl. Hjemmebryggere som vil delta med sine øl, har selv ansvaret for å servere ølene sine. Hva du legger vekt på når du avgir stemme er helt opp til deg selv (smak, typeriktighet, fin stand, god historie, hyggelig brygger eller noe annet).

Dette er Norges største hjemmebryggertreff, og vi regner med at salen blir full også i år. Det betyr i så fall over 100 øl som deltar og 1000 personer som kommer.

I tillegg blir det en standkonkurranse. En jury kårer den beste/kuleste/triveligste standen.

Billetter
Prisen er 300kr for medlem (inkludert 25 kr i gebyr til Hoopla) og 505kr for ikke-medlem (inkludert 30 kr i gebyr).

For å kjøpe medlemsbillett må du har gyldig medlemskap i Norbrygg den dagen arrangementet er. De fleste har norbryggmedlemskap som går ut ved nyttår og må betale kontingenten for 2020 i tide til at betalinga blir registrert. Har du spørsmål om kontingent, kontakt medlem@norbrygg.no.

Deltagere som stiller ut øl
Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet.

Påmelding for bryggere er åpent!

Annen informasjon
Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Unntatt øl/cider/mjød som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Personer som er åpenbart påvirket av alkohol har ikke adgang.

Gjør ditt for at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/305919123688642/

Takk til våre sponsorer i BryggSelv!

Skroll til toppen