Øldommerkurs i Ålesund

Norbrygg arrangerer helgen 30. oktober til 1. november dommerkurs og usmaksamling i Ålesund. Instruktør blir Per Øyvind Arnesen, leder av Norbrygg’s dommerkomite.

Usmaksamlingen er tenkt de som ønsker å lære mer om de mest vanlige usmakene i hjemmebrygg, mens dommerkurset er for de som ønsker å bli øldommer og gå litt dypere inn i hvordan man smaker og vurderer øl.

Påmelding skjer ved å fylle ut dette skjemaet. Annen informasjon vil bli postet fortløpende i denne forumtråden.

Program for helgen

Fredag 30. oktober 2015
– Usmaksamling, kl. 19.00 – 22.00. Arrangementet er gratis for medlemmer av Norbrygg. Dette er et eget arrangement og ikke en del av dommerkurset. Usmaksamlingen er ikke åpent for de som skal delta på dommerkurs, da samme usmak-pensum dekkes på dommerkurset.

Lørdag 31. oktober 2015
– Dommerkurs, del 1 , kl 10.00 – 16.00. Kurset er gratis for medlemmer av Norbrygg.
– Festmiddag, kl. 19.00 – 23.00. Pris kr 350,-. Åpent for alle (også de som ikke skal delta på dommerkurs, ikke obligatorisk del av dommerkurs). Egen påmelding kommer.

Søndag 1. november 2015
– Dommerkurs, del 2, kl. 10.00 – 15.00.

Det blir et begrenset antall plasser, men vi tilstreber å få plass til alle som ønsker å bli øldommer i Norbrygg. Det ligger en forventning om at alle som har anledning tar eksamen for å bli sertifiserte dommere, og Norbrygg ønsker videre at vedkommende kan bidra når oppdrag melder seg for dømming.

Husk usmaksamlingen er et frittstående arrangement, og ment for de som IKKE ønsker å ta dommerkurset. Dette fordi samme pensum/smaking av usmaker dekkes også av dommerkurset.

Festmiddag er åpent for alle (også ikke-medlemmer av Norbrygg), og betinger ikke at du deltar på hverken usmaksamlingen eller dommerkurset. Det vil bli egen påmelding til dette arrangementet – som forøvrig også er i regi av Norbrygg. Hjemmebrygg kan medbringes, og det blir også arrangert en uformell PF-konkurranse. Mer info kommer senere.

Usmaksamling, dommerkurs og festmiddagen blir alle holdt på Ålesund Jeger – og Sportsfiskerforening. Adressen er:

Ålesund Jeger- og Sportsfiskerforening
Holsmyrvegen 60
6011 Ålesund

Skroll til toppen