Påmelding og billetter til Juleølkonkurransen 2015

Da er påmeldingen til Juleølkonkurransen klar. For konkurranseregler se dette innlegget. Frist for innsending til flaskekonkurransen er 1. november.

Påmelding til flaskekonkurransen gjøres via dette skjemaet: https://konkurranse.norbrygg.no/

Påmelding til publikums favoritt konkurransen gjøres via dette skjemaet: http://goo.gl/forms/54DA1SFDwG

Billetter til foredraget, middag, publikums favoritt og buss fra Tautra kan kjøpes via Hoopla: https://norbrygg.hoopla.no/sales/juleolkonkurranse2015/

Flaskekonkurransen

Påmelding til flaskekonkurransen gjøres via dette skjemaet: https://konkurranse.norbrygg.no/. Hvis du ikke er Norbrygg-medlem må du i tillegg huske å betale påmeldingsavgift for konkurransen (100 kr pluss billettavgift). Dette kan gjøres via arrangementet i Hoopla. Regler for flaskekonkurransen finner du i denne nyhetssaken.

Bidrag til flaskekonkurransen sendes til (NB! Husk forsvarlig emballering):

Øystein Grøtting
Blaklihøgda 3c
7036 Trondheim

Bidrag kan også leveres direkte på døren til samme adresse på ettermiddagstid, eller leveres hos Bakke Brygg:

Bakke Brygg AS
Fjordgata 9
Trondheim

(for åpningstider og annen info se http://bakkebrygg.no/om-oss/ )

Foredrag

Det blir også i år et foredrag relatert til øl og brygging før middagen. Foredragsholder vil offentliggjøres nærmere arrangementsdato.

Tid: 13:30
Pris: gratis for Norbrygg-medlemmer / 200,- (ikke-medlem)

Middag

Klostergården byr på flerretters middag hvor vi kan forvente å finne godt lokalt øl både i glassene samt i enkelte av rettene. Jørn Gunnarson Anderssen driver Klostergården Håndbryggeri, og har sanket en rekke førsteplasser i Trøndersk mesterskap i håndverksbrygging av øl.

Tid: 16:00
Pris: 550,- for flerretters middag inkl. drikke

Publikum favoritt konkurranse

Her vil hjemmebryggerne servere sine beste brygg, og publikum er med å kåre hvilke som er best. Detter er en flott mulighet til å bli kjent med ulike brygg og få høre hvordan de er brygget. I tillegg til kåring av publikumsfavoritt (PF), vil det bli premieutdeling i juleølkonkurransen (innsendt flaskeøl). Det vil bli noe matservering utover kvelden.

Øl til Publikums favoritt meldes på ved å fylle ut dette skjemaet: http://goo.gl/forms/54DA1SFDwG

Regler for konkurransen finnes i dette innlegget.

Tid: 19:00
Pris: 100,- (medlem) / 200,- (ikke-medlem)
Deltakere i publikums favoritt-konkurransen slipper gratis inn på arrangementet sammen med en gjest, se konkurranseregel §6.9.

Adkomst

Norbrygg setter opp buss fra Trondheim til Tautra og tilbake Trondheim (med mulighet for avstigning langs E6). Bussen går fra Trondheim sentrum slik man ankommer Tautra før foredraget, og tilbake til Trondheim ved midnatt (natt til søndag). Buss koster 200 kr tur/retur per person. Forhåndsbetaling og påmelding finner du i Hoopla: https://norbrygg.hoopla.no/sales/juleolkonkurranse2015/

Bil: Kjør til Åsen (mellom Stjørdal og Levanger) og ta av mot Frosta. Følg veien, og etter et par drøye mil dukker det opp skilting mot Tautra, og senere til Klostergården. Turen tar ca. 1t 15min fra Trondheim.

Tog: ta toget til Åsen, taxi siste 2,7 mil til busspris hvis du bestiller minst 3 timer i forveien. Det samme gjelder for retur. Se her hvilke avganger/ankomster det gjelder, samt for kontaktinfo.

Fly: Nærmeste er Værnes, følg tog/buss og taxi.

Buss: Sjekk Trønderbilene.

Overnatting

Klostergården har følgende overnattingsmuligheter (bestill direkte hos Klostergården på tlf 74808533):

  • Enkeltrom: 950,- inkl. frokost
  • Dobbeltrom: 550,- per pers, inkl. frokost
  • Oppredd flatseng i sovesal: 300,- per pers, inkl. frokost
Skroll til toppen