Påmelding til NM 2019

Påmelding til NM 2019 er nå åpnet.

For å delta, må du registrere ditt øl på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations og sende det inn innen fristen.

Er det noe du lurer på? Send en e-post til nm@norbrygg.no. Se også samlesida for NM 2019 på https://norbrygg.no/category/s6-konkurranser/nm-i-hjemmebrygging-alle/nm-i-hjemmebrygging-2019/.

Slik deltar du i NM i hjemmebrygging

  1. Brygg et godt og typeriktig øl.
  2. Les reglene på https://norbrygg.no/2019/03/01/regler-nm-hjemmebrygging-2018-2/
  3. Dersom du ikke har bruker på forumet, må du registrere deg der. Du skal bruke samme passord for å melde deg på som du har der. Gå til https://forum.norbrygg.no/register/ for å registrere deg.
  4. Logg deg inn på
    https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations og meld på ølet ditt.
  5. Merk flaskene med etikettene du får etter påmelding.
  6. Pakk flaskene og send dem til Norbrygg, Postboks 3200 Elisenberg, 0208 Oslo.
  7. Registrer sporingsnummeret på pakka i påmeldingssystemet.

Noen gode råd

Pakk flaskene godt, men husk på at de også skal pakkes ut. Bruker du for mye teip eller pakker flaskene for tett, blir det unødvendig ekstraarbeid for de som skal pakke dem ut.

Vi anbefaler at du bruker bleier for å pakke inn flaskene. Ei bleie over bunnen, ei over toppen og en plastpose rundt. Bleie er støtdempende og tar opp fuktighet dersom ei flaske knuser.

Sjekk at flaskene dine er av riktig type og at de ikke har merker. Det er ikke lov med merker på korken (batchnummer e.l.).

Bestiller du pakke på https://www.posten.no/ er det billigere enn om du betaler på postkontoret. Når du bestiller på posten.no blir også adressen registrert når du bestiller, så risikoen for at pakka blir feilsendt er mindre.

Skroll til toppen