Påmeldingen til Bjorleik er klar!

Den 10. oktober er det igjen klart for Bjorleik i Bergen. Arrangementet finner sted i Laksevåg Kajakklubb, Gravdalspollen 20, 5164 Laksevåg. Det vil bli holdt et foredrag under arrangementet også i år. Mer informasjon om dette kommer nærmere arrangementdagen.

Billetter til arrangementet må kjøpes på forhånd på følgende link: https://norbrygg.hoopla.no/sales/1341137148/

Dørene åpnes som vanlig kl 16:00 og inngang koster 200 for Norbryggs medlemmer, 250 for ikke-medlemmer. Prisene inkluderer billettgebyr på 20 kr. Dersom du betaler medlemspris må du huske å ta med  gyldig medlems-bevis ved inngang til arrangementet.

Flaskekonkurransen

I årets flaskekonkurranse under Bjorleik skal alle få vise hvor godt de mestrer eget utstyr og teknikk. Vi vil derfor kjøre et litt annerledes opplegg med kun én klasse. I denne klassen skal alle brygge samme oppskrift. Vi har valgt ut en Amerikansk Pale Ale. Malt, humle og gjær skal ikke fravikes. Mesk, kok, gjæring og vanntilsetninger kan tilpasses ditt eget utstyr.

For detaljert info om flaskekonkurransen, se her for konkurranseinformasjon. Frist for innsending til konkurransen er 3. oktober. Det skal leveres inn 3 stk flasker til konkurransen. Flasketype skal følge de nye reglene for NM. Se her for mer informasjon: http://norbrygg.no/2015/08/27/nye-flasketyper-i-nm/

For å delta i flaskekonkurransen kan du melde deg på her: https://konkurranse.norbrygg.no/fk/register_beer. Påmeldingen er nå åpen! Påmeldingen åpner onsdag 9. september kl 17.

Publikumsfavoritt

Det avholdes også i år publikumsfavoritt-konkurranse. Dersom du ønsker å delta med publikumsfavoritt ber vi om at du fyller inn følgende info i skjemaet: Navn på brygger(e), Navn på øl, Type, OG , FG, Vol%, IBU, EBC.

Påmelding til publikumsfavoritt: http://goo.gl/forms/OSraciwfPx

Det vil også være mulig å melde på øl til publikumsfavoritt i døra på arrangementdagen.

Mat

Det vil som tidligere bli servert mat under arrangementet, husk å ta med kontanter.

Skroll til toppen