Viktig:
- Når du har fylt ut skjemaet må du skrive det ut før du trykker på «Send», og levere det i konvolutt med ølet i tillegg til å sende det elektronisk. Hvis du ikke har anledning til å skrive ut skjemaet nå så kan du skrive ut eposten du får som bekreftelse etter å ha trykt på «Send». Denne eposten vil inneholde alle opplysninger du har fylt ut. Dersom du ikke har fått noen epost, så har ikke påmeldingen kommet frem.
- Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen. Alle brygg bedømmes i en blindtest, der dommerne kun vet hvilken klasse det aktuelle øl konkurrerer i.
- Opplysningene kan derimot publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig.
- Gi en beskrivelse av ølet nederst i kommentarfeltet som dommerne kan forholde seg til når de smaker på brygget ditt.
- De opplysninger du ikke får plass til i skjemaet kan du fylle ut under ‘kommentarer’.
function disableEnterKey(e) { var key; if(window.event) key = window.event.keyCode; //IE else key = e.which; //firefox return (key != 13); }
Informasjon om brygger(ne)
Brygger(e) [maks 2] |
|
Gatenavn + -nummer |
|
Postnr + -sted |
|
Telefonnummer |
|
E-postadresse |
|
Evt. klubb |
|
Medlem i Norbrygg |
– Velg et alternativ – Ja Nei Påmeldt men ikke betalt |
Innleveringsmåte
Sendes i posten |
Leveres ved fremmøte (etter nærmere avtale!) |
Generell informasjon
Navn på brygget |
|
Ølets kode |
(3 bokstaver og 3 tall, selvvalgt men ingen initialer mm.) |
Stamvørter/OG |
gram/liter |
Sluttforgjæring/FG |
gram/liter |
Farve |
EBC |
Bitterhet |
IBU, beregnet med formel – Velg – ‘Garetz’ ‘Daniels’ ‘Tinseth’ ‘Mosher’ ‘Rager’ annet ukjent |
Vørtermengde |
liter |
Sluttvolum |
liter |
Malt, maltekstrakt, råfrukt, sukker
Mengde (gram) |
Andel (%) |
Sort (type + evt. merke) |
Farve (EBC) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vannforbruk
liter til innmesking |
liter til skylling |
Meskeskjema
Tid (min) |
Temp. (°C) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kommentarer: |
|
Humle
Mengde (gram) |
Sort (typenavn) |
Form |
Alfasyre (%-α) |
Koketid (min) |
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
Krydder og andre tilsetninger
Mengde (gram) |
Sort (typenavn) |
Koketid (min) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koketid
Total koketid vørter: |
|
minutter. |
Gjær
Produsent |
– Velg – Braupartner Brewferm Coopers Danstar Fermentis Muntons White Labs Wyeast øvrig |
Gjærtype |
|
Form |
– Velg – Flytende Tørrgjær fra bunnfall |
Mengde |
(ml, gram, osv) |
Kommentar |
|
Gjæringstemperatur og –tid
|
Tid (dager) |
Temp. (°C) |
Gjæring/primærgjæring |
|
|
Modning/sekundærgjæring |
|
|
Lagring |
|
|
Øvrig informasjon
Filtrert |
– Velg – Nei Ja |
CO2 |
– Velg – Naturlig Tilsatt |
Bryggedato |
Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 |
Tappedato |
Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 |
Beskrivelse av ølet og øvrige kommentarer:
Bryggerens underskrift
______________________________________
(skriv under på skjemaet som leveres med flaskene)
NB! Skjemaet må skrives ut og sendes sammen med ølet.
(ved å trykke på denne knappen melder du ølet på til Bjorleik 2010. Trykk kun én gang! Deltakeravgift må også betales dersom du ikke er påmeldt som medlem)
Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl.