Premier til NM i Hjemmebrygging 2018

Også i år blir det flotte premier til vinnerne av NM i hjemmebrygging.

Årets hovedsponsor er Ølbrygging.no, som stiller med gavekort til alle klassevinnere  samt pallplasseringene for årets hjemmebrygger.

 

I tillegg vil årets Hjemmebrygger, sammen med andre og tredjeplassen fra finalen, gå videre til Skandinavisk Mesterskap. Reisestipend for å delta i finalen sponses av Vestbrygg!

 

Norgesmestere

Vinneren av hver klasse er norgestmester i sin klasse og går videre til kåringa av årets hjemmebrygger under Hjemmebryggerhelgen i Grimstad. Klassevinnerne vil også bli invitert til å delta på Hjemmebryggerhelgen. Premiefordelingen er lik for klassevinnerne i alle åtte klasser og ser slik ut:

  1. plass får gavekort på 1.500 kr og deltagelse på Hjemmebryggerhelgen 2018
  2. plass får gavekort på 1.000 kr
  3. plass får gavekort på 750 kr.

Årets hjemmebrygger

Alle klassevinnerne går videre til finalebordet hvor årets hjemmebrygger skal kåres. I tillegg til gavekort, får årets hjemmebrygger også mulighet til å brygge ølet sitt hos Nøgne Ø. De tre beste ølene deltar dessuten i Skandinavisk mesterskap. Premiefordelingen på pallen ser slik ut:

  1. plass får gavekort på 3.500 kr, brygge ølet hos Nøgne Ø (inkl. reise) og reisestipend til Skandinavisk mesterskap
  2. plass gavekort på 2.800 kr og reisestipend til Skandinavisk mesterskap
  3. plass gavekort på 2.100 kr og reisestipend til Skandinavisk mesterskap

Det blir kun delt ut ett gavekort per vinnerøl. Det vil si at de som vinner første- til tredjeplass i konkurransen for årets hjemmebrygger ikke får gavekort for sin klasseplassering i tillegg.

Skroll til toppen