Publisering av innhold på norbrygg.no

Følgende retgningslinjer gjelder for publisering:

 1. Logg inn på norbrygg.no/wp-admin, velg «Legg til» – «Innlegg».
 2. Tittel må være beskrivende, ikke clickbait.
 3. Les korrektur på innholdet, stavefeil er flaut.
  1. Tips: bruk stilartene for overskrifter, fet tekst, etc. Lim inn som ren tekst (ctrl-shift v) og formater etterpå, pass på linjeskift.
  2. Velg «Lagre kladd» og «Forhåndsvis» for å se hvordan det ser ut.
 4. Artikkelen må ha minst én kategori. Kryss av på siden til høyre.
 5. Artikkelen må ha et Framhevet bilde.
 6. Vedlegg og bilder (jpg, pdf, etc) lastes opp enklest med å markere der du skal ha innholdet og dra filen til redigeringsvinduet. Gi innholdet tittel, bildetekst og beskrivelse slik at det er mulig å gjenbruke innholdet senere.
  1. Pass på at bilder må følge Datatilsynets regler for Personvern. Kort oppsummert: Hvis bildet er av personer må disse ha gitt sitt samtykke til publisering. Oversiktsbilder (f. eks av folkemengde på  PF) der ingen bestemte personer er i fokus bruker ikke å trenge samtykke. Les https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/internett-og-apper/bilder-pa-nett/ for mer informasjon.
  2. Pass på at opphavsrett til innholdet ivaretas. Legger du ut bilder selv har tatt er det ok, legger du ut andres bilder må du ha godkjennelse fra disse. Fotografens navn må stå i bildeegenskapene.
  3. Resultatlister fra konkurranser er ok å publisere med navn på deltagerne kun hvis det har vært vilkår for dette i påmeldingsreglene.
  4. Høyreklikk på innholde for å endre størrelse, høyrestilling, etc.
 7. Når artikkelen er publisert blir det lenket til den på forumet i https://forum.norbrygg.no/forums/fra-norbrygg-no.92/.  Kopier lenken til posten i forumtråden og legg inn «Diskuter her»-lenke nederst til høyre i artikkelen.
 8. Vil du gi artikkelen enda mer oppmerksomhet kan du også poste den på Norbryggs Facebookside.
Skroll til toppen