Til alle lesere og medlemmer!

I de siste månedene er nettsiden til Norbrygg blitt oppgradert og oppdatert betraktelig, slik at den fremstår som verdig portal til den levende hjemmebryggerforeningen som Norbrygg er. Medlemstallet til Norbrygg har økt jevnt og trutt. Fra å være en aktiv men forholdsvis liten forening med ca 80 medlemmer for 9 år siden er medlemstallet økt til ca 550.

Denne økningen i medlemstallet gjenspeiler den voksende interesse for hjemmebrygging i Norge. Forumet til Norbrygg, som for 2 år siden ble opprettet som prøveprosjekt, har også fått oppleve en formidabel aktivitetsvekst. Antall deltakere ligger nå på ca 280 mens antall innlegg per måned har gått fra noen titalls til over 500. Det er bra å konstatere at innleggene i forumet er saklige og informative, mens det også er rom for å gå 'off topic'.

For noen måneder siden ble det varslet et nytt underforum spesielt for medlemmene i Norbrygg. Der finnes det flere (semivitenskapelige) artikler om hjemmebrygging samt rom for diskusjoner som angår Norbrygg sitt virke. Dette vil selvfølgelig ikke si at de som ikke er medlem i Norbrygg ikke kan si hva de mener om foreningen. Dersom noen som ikke er medlem har grunn til ikke å ønske medlemskap, så vil vi selvfølgelig gjerne vite hva vi evt kan gjøre for å gjøre foreningen attraktiv for disse også. I tillegg vil vi gi ikke-medlemmer som deltar i Norbrygg-arrangementer som NM i hjemmebrygging mulighet til å kunne ytre sin mening.

Ifra idag så skal alle deltakere på forumet – som samtidig er medlem i Norbrygg – ha fått tildelt status som 'Medlem'. Disse har adgang til underforumet som er ekslusivt for medlemmer i foreningen. Forumsdeltakere som er medlem i Norbrygg – uten – å ha fått tildelt medlemsstatus bes melde seg hos Webmaster (http://norbrygg.no/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=2). De som er medlem i Norbrygg uten å ha registrert seg på forumet kan registrere seg når som helst og vil få tildelt status som 'Medlem' kort tid etter.

Vi i Norbrygg håper at medlemmene setter pris på 'det lille ekstra' i underforumet!

Skroll til toppen