Vervebrosjyre

Norbrygg har laget en lekker farvebrosjyre (se ill.) som informerer om fordelene ved hjemmebrygging, med innmeldingsblankett på baksiden. Hvis du skal snakke om eller vise frem hjemmebrygging av øl for et publikum, eller hvis du bare skal ha et litt større party med hjemmebrygg, kan du rekvirere brosjyrer. Send mail til informasjonsansvarlig .

Kjenner du noen som selger ølråstoffer? Hvis du kan få de til å legge ut brosjyrer i butikken, er det jo meget bra. Brosjyren er særlig egnet på steder hvor det selges øl-sett, fordi den leder oppmerksomheten mot muligheter for å få et mer profesjonelt resultat.

Du kan også skrive ut brosjyren selv, den kan lastes ned som PDF-fil her. Brosjyren blir best med farveskriver, og på papir i A5-størrelse (halvparten av A4), men det vil fungere uansett. Vi vil tro det ikke kan skade å stifte opp brosjyrer på oppslagstavler m.m. Har du tilgang til en avansert kopimaskin, kan du kanskje lage noen større plakater?

Vi gjør oppmerksom på at medlemskontingenten for 2006 er fastsatt til totalt 290 kroner inkl. kontingent til Norøl, ikke 210 slik det står bakpå vervebrosjyren.

Skroll til toppen