Vossatreffet

Vossatreffet er et av 4 faste arrangementer fra Norbrygg Hordaland. Et arrangement av samme type som Vinterblot, Sommerfest og Bjorleik. Et uformelt og hyggelig hjemmebryggertreff. Det blir servert festmat fra Voss og snacks og det arrangeres Publikumsfavoritt, åpen klasse.

Publikumsfavoritt vil si at du tar med et brygg eller flere brygg. Du må ha med nok øl av hvert brygg slik at alle får anledning til å smake. Og så kårer publikum det ølet de syns er best.

Dersom du ikke vil delta i publikum konkurransen er det selvfølgelig helt greit. Ta gjerne med øl likevel og del med andre hjemmebryggere.

Vossatreffet avholdes på Borgatun ungdomshus, Nedkvitnesvegen 6, 5710 Skulestadmo. Dette ligger på baksiden av Coop Extra.

Etter en kronglete start med avlysninger grunnet covid situasjonen fikk vi omsider gjennomført vårt første fysiske treff på Voss i 2021 med stor suksess.
Fra 2022 innfører vi vår fjerde bryggekonkurranse tilknyttet treffet som blir avholdt i forkant. Dette er et Vossatreff med dertil egnet festmåltid som da selvsagt er smalahove. Vinnere av bryggekonkurranse og publikumsfavoritt utropes under arrangementet. 

Vossatreffet håper vi kan bli et samlingspunkt for medlemmer over hele landet.

Under finner du arkiv over alle artikler knyttet til Vossatreffet.

Vossatreffet 2021

Norbrygg Hordaland har gleden av å invitere til Vossatreff! Vossatreffet er åpent for alle og vi håper at hjemmebryggere fra hele landet kommer. Mat Festmat på Voss er Smalahove. For de som ikke vet hva smalahove er så er det et hode av lam (smale) som er svidd, delt i to, saltet og til slutt

Les mer »

Vossatreffet 2020

Norbrygg Hordaland inviterer til hjemmebryggarrangement med smalahove lørdag 31. oktober 2020. Dette blir et sosialt treff med mat (smalahove med tilbehør) og hjemmebrygg som vi selv tar med. I tillegg blir det selvfølgelig Publikumsfavoritt for de som ønsker å konkurrere med ølet sitt! Publikum smaker på hjemmebryggernes medbrakte øl, og kårer det ølet som er

Les mer »

Avlyst: Vossatreffet 2020

Norbrygg Hordaland inviterer til Hjemmebryggertreff på Voss lørdag 21. mars Billetter er tilgjengelig på https://norbrygg.hoopla.no/sales/vossatreffet2020 Dette blir et arrangement av samme type som Vinterblotet, uformelt og hyggelig. Det blir mat og snacks og det arrangeres Publikumsfavoritt, åpen klasse. Publikumsfavoritt vil si at du tar med et brygg eller flere brygg. Du må ha med nok øl

Les mer »
Skroll til toppen