2010 begynner med pangstart for hjemmebryggere!

Året 2010 vil begynne godt. To av Norges internasjonalt mest anerkjente mikrobryggerier byr på aktiviteter rettet spesielt mot hjemmebryggere, allerede i januar. Begge bryggerier har sine røtter i hjemmebrygging, og de vil gjerne fortsette å engasjere seg for hjemmebryggermiljøet ved å organisere slike aktiviteter. Hvor mye bedre kan det bli!?

Haandbryggeriet i Drammen (i samarbeid med Norbrygg) organiserer Krydderølkonkurransen, som gir hjemmebryggere mulighet til å brygge et godt norsk øl som bygger på eldre tradisjoner med bruk av krydder og frukt/bær i tillegg til humle. Haandbryggeriet planlegger å premiere vinneren med at vinnerølet brygges hos Haandbryggeriet og vil bli gjort tilgjengelig på markedet i likhet med andre øl fra samme bryggeri. Dette er første gang at Haandbryggeriet organiserer denne konkurransen og både bryggeriet og Norbrygg er spente på resultatene! For mer informasjon om Krydderølkonkurransen og påmelding, klikk her. Deltakelse er gratis!

Nøgne Ø i Grimstad organiserer for andre år på rad Hjemmebryggerdagene. Bryggeriet vil brygge en porter, og deltakerne får en del av vørteren med hjem i et gjæringsspann sammen med fersk flytende gjær fra White Labs. Om våren vil så alle deltakere samles igjen og de gjærete bryggene vil møte hverandre i en konkurranse samtidig som at man vil få mulighet til å smake dem selv. For mer informasjon om Hjemmebryggerdagene 2010 og påmelding, klikk her.

Norbrygg har i samarbeid med begge bryggeriene ordnet det slikt at aktivitetene foregår med noen ukers mellomrom, så at de som vil være med på begge skal kunne få anledning.

Skroll til toppen