Hjemmebryggerhelgen 2019

Hjemmebryggerhelgen (HBH) skal være et eksklusivt arrangement for Norbryggs medlemmer. Helgen er fylt opp med sosialeaktiviteter med glade og øllidenskapelige medbryggere, og hvor lørdagen er fullstappet med spennende foredrag som gir en utmerket anledning til kompetansepåfyll eller inspirasjon til bryggerhverdagen din når du drar hjem. Lørdagen avsluttes med festmiddag hos Flying Culinari Circus ved Skøyenparken. Årets arrangement sammenfaller med Norbryggs Landsmøte, og antallet pre-påmeldte fra Styre, kommiteer, fylkesstyrene (landsmøtedelegater), og vinnerne fra flaskekonkurransen 2019 er derfor høyt. Du kan derfor regne med at det blir kamp om plassene.

Arrangementet ønskes holdt intimt, og det totale antallet deltakere settes derfor til 150 personer på kursdelen, og til 120 personer på festmiddagen.
Siden Oslo er en liten by er det er gode kommunikasjonslinjer mellom delene av byen. Som en rød tråd gjennom helgen legges både arrangementer, overnatting og festmiddag langs Trikkelinje nr 13 for enkel og funksjonell transport.

Arrangementet er flerdelt. Det legges derfor ut separate billetter for HBH Foredrag og for HBH Festmiddagen.

HelgeSkisse

Fredag – dag

  • Landsstyremøte for Norbrygg i Drammensveien 43
  • Fylkesdelegatene har stemmerett – alle møterett.
  • Tid 10:00 til 17:00

Fredag – kveld

  • Mingling i Drammensveien 43
  • Tid ca17:00 til 22:00
  • Det planlegges food-truck el.lignende

Lørdag – dag

  • Hjemmebryggerhelgen 2019 program hos Ringnes Brygghus
  • Tid – 10:00 til 16:00

Lørdag – samling

  • Mingling i Drammensveien 43
  • Tid 16:00 til 19:00

Lørdag – kveld

  • Festmiddag i Prinsessealléen hos Flying Culinary Circusweb
  • Tid – kl 19:00 – 23:00
  • Kåring av klassevinnerne i NM 2019
  • Kåring av Årets hjemmebrygger 2019

Bestillinger

Billettbestilling for Foredrag – her
Billettbestilling for Middag – her
Fylkesdelegater skal ikke kjøpe billett. Vinnerne av de forskjellige NM klassene får refundert sin billett.

program

Kjetil Jikiun
– Bygg som en proff! (men uten at det koster deg mye)
Per Øyvind Arnesen
– Om smak og smaking – med smaking
Tyson Weaver
– Håndverksmalting hos Bonsak gårdsmalteri
Dagfinn Rosnes
– Mikroskopets og metoder for gjærtelling
Finn Berger
– Praktisk innføring i karbonering med Speise
Anders Hagen
– Praktisk innføring i vann og vannjustering
Christian Ødegård
– Utstyr: Tappekraner, ølslanger, kjølere, rens av linjer, forskjellige type fat og HMS
Tore Hage, The Gandalf of Yeast
– Om gjær…
Thomas Sandberg , «Hop Rod Garage»
– Ølb(r)ygging og teknologi

Transport

Som en rød tråd gjennom hele helgen, holder vi oss langs Trikk 13. Arne har laget et fantastisk kart over begivenhetene :-)
Kartskiss

Hotell

Norbrygg har forhandlet frem en hotellavtale på Comfort Børsparken til fordelaktige priser. Send mail: co.borsparken@choice.no eller ringe direkte til hotellet på tlf. 22 47 17 17 med informasjonen under samt kortinformasjon som garanti for bookingen:

Ref:  26-28 april 2019: 1020GR012592
Navn:
Dato:
Telefonnummer:
Kredittkortnummer samt utløpsdato:

Avbestilles kostnadsfritt senest 7 dager innen ankomstdagen. All avbestilling etter dette debiteres 100 % av avbestillingskostnaden.

Pris enkeltrom under HBH er 800,- og 900,- for dobbeltrom. Begge deler er inkludert frokost

Skroll til toppen